Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Wisseling van de wacht bij Restaurant Loff

Sinds 14 februari jongstleden waait er een nieuwe, frisse wind door het Bredase Restaurant Loff: op die datum nam Marion Pluimes het restaurant over van Nanny Scholten. Ze stonden samen aan de wieg van het concept van Restaurant Loff.


De bar bij Loff. Foto: Daily Dinner

Marion Pluimes

Marion Pluimes is van vele markten thuis, met als gemene deler haar liefde voor biologische, vegetarische voeding. Een kleine greep uit haar bezigheden: ze werkte als natuurdiëtist, schreef samen met Antoinette Hertsenberg het prijswinnende kookboek 'De kleine vegetariër', is docent-eigenaar van De Groene Kookacademie, is docent natuurvoeding bij Sonnevelt Opleidingen en is nu dus chefkok-eigenaar van Restaurant Loff. Door deze overname is voor haar 'de cirkel rond'.


Foto: Puur! uit eten

Uniek concept

Restaurant Loff is de eerste en – vooralsnog – enige locatie in Breda waar gasten kunnen genieten van een ruim aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten in buffetvorm. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, ongeraffineerd, zonder kunstmatige toevoegingen, seizoensgebonden en zo veel mogelijk van lokale herkomst.


Foto: Puur! uit eten

Zo werkt het

Je schept bij Restaurant Loff net zo vaak en veel op van het warme en koude buffet als je wilt. Op de soep, drankjes en taart na, betaal je per 100 gram. Bij de bar laat je steeds je bord afwegen en krijg je een eigen Loff-kaart waarop alle consumpties komen te staan. Aan het einde van je bezoek, reken je bij de bar alles in een keer af.


Foto: Puur! uit eten

Voor meer informatie: marion@restaurantloff.nl, www.restaurantloff.nl

Publicatiedatum: 13-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

21-7-2017 Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron
10-7-2017 Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza
4-7-2017 Biorestaurant The Barn Food opent in augustus in Hoog Catharijne
29-6-2017 Finalisten Gaia Green Awards bekend
29-6-2017 Gemeente struikelt over terras Leids bio-restaurant
27-6-2017 Nieuw bio-restaurant in Brussel: 't Alternatives
21-6-2017 Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk
20-6-2017 Veel belangstelling vanuit cateraars voor EKO-netwerklunch
9-6-2017 Exki trekt stekker uit vestigingen New York
30-5-2017 Foodfestivals grootste groeier in drukke festivalmarkt
29-5-2017 Ronde van Amsterdam: demarrage van Dutch Special telers
24-5-2017 Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam
19-5-2017 Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar
17-5-2017 Gents bio-restaurant sluit op emotionele wijze haar deuren
16-5-2017 Biologische friet voor Feyenoord-Legioen
9-5-2017 Biologische horeca, merken en verkoop met elkaar verbinden

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *