Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Wisseling van de wacht bij Restaurant Loff

Sinds 14 februari jongstleden waait er een nieuwe, frisse wind door het Bredase Restaurant Loff: op die datum nam Marion Pluimes het restaurant over van Nanny Scholten. Ze stonden samen aan de wieg van het concept van Restaurant Loff.


De bar bij Loff. Foto: Daily Dinner

Marion Pluimes

Marion Pluimes is van vele markten thuis, met als gemene deler haar liefde voor biologische, vegetarische voeding. Een kleine greep uit haar bezigheden: ze werkte als natuurdiëtist, schreef samen met Antoinette Hertsenberg het prijswinnende kookboek 'De kleine vegetariër', is docent-eigenaar van De Groene Kookacademie, is docent natuurvoeding bij Sonnevelt Opleidingen en is nu dus chefkok-eigenaar van Restaurant Loff. Door deze overname is voor haar 'de cirkel rond'.


Foto: Puur! uit eten

Uniek concept

Restaurant Loff is de eerste en – vooralsnog – enige locatie in Breda waar gasten kunnen genieten van een ruim aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten in buffetvorm. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, ongeraffineerd, zonder kunstmatige toevoegingen, seizoensgebonden en zo veel mogelijk van lokale herkomst.


Foto: Puur! uit eten

Zo werkt het

Je schept bij Restaurant Loff net zo vaak en veel op van het warme en koude buffet als je wilt. Op de soep, drankjes en taart na, betaal je per 100 gram. Bij de bar laat je steeds je bord afwegen en krijg je een eigen Loff-kaart waarop alle consumpties komen te staan. Aan het einde van je bezoek, reken je bij de bar alles in een keer af.


Foto: Puur! uit eten

Voor meer informatie: marion@restaurantloff.nl, www.restaurantloff.nl

Publicatiedatum: 13-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit
8-11-2017 Ekoland bij de EKO-netwerklunch
2-11-2017 Restaurant Vork & Mes heropent als catering- en evenementencentrum
2-11-2017 Dapp Frietwinkel Den Haag sluit deuren
1-11-2017 Deense bio-telers richten zich op Duitse gastronomie
31-10-2017 Biologisch cateraar haalt 1.400 euro op voor stichting De Vrolijkheid
30-10-2017 Spirit in De Groene Passage gaat uitbreiden
24-10-2017 "Onderscheiding Stichting Duurzame Horeca dik verdiend"
23-10-2017 Ekomenu uitgeroepen tot beste maaltijdbox
17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"
4-10-2017 Chefkoks zetten bio op de (menu)kaart bij TasteXL-Market
28-9-2017 Nieuwe Air France-dochter Joon zet in biologisch
26-9-2017 Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS
21-9-2017 Doozo gaat verder als Ekomenu
14-9-2017 La Place opent eerste restaurants in nieuwe Hudson’s Bay warenhuizen
14-9-2017 Economische groei horecasector ook zichtbaar op Gastvrij Rotterdam
12-9-2017 Puur! hotspots ontvangen Foodiebox

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *