Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Wisseling van de wacht bij Restaurant Loff

Sinds 14 februari jongstleden waait er een nieuwe, frisse wind door het Bredase Restaurant Loff: op die datum nam Marion Pluimes het restaurant over van Nanny Scholten. Ze stonden samen aan de wieg van het concept van Restaurant Loff.


De bar bij Loff. Foto: Daily Dinner

Marion Pluimes

Marion Pluimes is van vele markten thuis, met als gemene deler haar liefde voor biologische, vegetarische voeding. Een kleine greep uit haar bezigheden: ze werkte als natuurdiëtist, schreef samen met Antoinette Hertsenberg het prijswinnende kookboek 'De kleine vegetariër', is docent-eigenaar van De Groene Kookacademie, is docent natuurvoeding bij Sonnevelt Opleidingen en is nu dus chefkok-eigenaar van Restaurant Loff. Door deze overname is voor haar 'de cirkel rond'.


Foto: Puur! uit eten

Uniek concept

Restaurant Loff is de eerste en – vooralsnog – enige locatie in Breda waar gasten kunnen genieten van een ruim aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten in buffetvorm. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, ongeraffineerd, zonder kunstmatige toevoegingen, seizoensgebonden en zo veel mogelijk van lokale herkomst.


Foto: Puur! uit eten

Zo werkt het

Je schept bij Restaurant Loff net zo vaak en veel op van het warme en koude buffet als je wilt. Op de soep, drankjes en taart na, betaal je per 100 gram. Bij de bar laat je steeds je bord afwegen en krijg je een eigen Loff-kaart waarop alle consumpties komen te staan. Aan het einde van je bezoek, reken je bij de bar alles in een keer af.


Foto: Puur! uit eten

Voor meer informatie: marion@restaurantloff.nl, www.restaurantloff.nl

Publicatiedatum: 13-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing
3-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden
3-4-2018 "We gaan zelf naar de bio-boeren om producten te selecteren"
3-4-2018 Firma Pickles nu ook in Den Bosch
3-4-2018 "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"
30-3-2018 "Op zoek naar leverancier biologische groenten"
29-3-2018 'De Vleesch Lobby' opent in Den Haag
29-3-2018 "Vegan catering wordt de volgende trend"
29-3-2018 Verse, biologische en duurzame voeding op de IJssel
28-3-2018 Bradley's introduceert vernieuwde productlijn onder Bradley's Organic
27-3-2018 "Wij maken biologisch meer mainstream bij klanten en leveranciers"
27-3-2018 Een impressie van de eerste Nederlandse Pret a Manger
26-3-2018 Avonturenpark Hellendoorn zet in op verantwoord eten en drinken
26-3-2018 "EKO-keurmerk 100% is makkelijker dan 60%"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *