Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Wisseling van de wacht bij Restaurant Loff

Sinds 14 februari jongstleden waait er een nieuwe, frisse wind door het Bredase Restaurant Loff: op die datum nam Marion Pluimes het restaurant over van Nanny Scholten. Ze stonden samen aan de wieg van het concept van Restaurant Loff.


De bar bij Loff. Foto: Daily Dinner

Marion Pluimes

Marion Pluimes is van vele markten thuis, met als gemene deler haar liefde voor biologische, vegetarische voeding. Een kleine greep uit haar bezigheden: ze werkte als natuurdiŰtist, schreef samen met Antoinette Hertsenberg het prijswinnende kookboek 'De kleine vegetariŰr', is docent-eigenaar van De Groene Kookacademie, is docent natuurvoeding bij Sonnevelt Opleidingen en is nu dus chefkok-eigenaar van Restaurant Loff. Door deze overname is voor haar 'de cirkel rond'.


Foto: Puur! uit eten

Uniek concept

Restaurant Loff is de eerste en ľ vooralsnog ľ enige locatie in Breda waar gasten kunnen genieten van een ruim aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten in buffetvorm. Alle ingrediŰnten zijn 100% biologisch, ongeraffineerd, zonder kunstmatige toevoegingen, seizoensgebonden en zo veel mogelijk van lokale herkomst.


Foto: Puur! uit eten

Zo werkt het

Je schept bij Restaurant Loff net zo vaak en veel op van het warme en koude buffet als je wilt. Op de soep, drankjes en taart na, betaal je per 100 gram. Bij de bar laat je steeds je bord afwegen en krijg je een eigen Loff-kaart waarop alle consumpties komen te staan. Aan het einde van je bezoek, reken je bij de bar alles in een keer af.


Foto: Puur! uit eten

Voor meer informatie: marion@restaurantloff.nl, www.restaurantloff.nl

Publicatiedatum: 13-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-1-2018 Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs
16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *