Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Desembroden met een moderne kijk op de toekomst

Beaudé, uit te spreken als Boo-déé, dankt haar naam aan een bezoek aan Parijs en staat voor 'mooi desembrood' en tevens voor 'een mooie dag'. Het begon anno 2011 in Nederland, toen 'de desemcultuur' voor deze broden werd ontwikkeld. Deze desemcultuur wordt inmiddels al zes jaar dagelijks gevoed en gebruikt voor de productie.



Beaudé is traditioneel brood, zoals dat honderden jaren geleden gemaakt werd, maar dan met een moderne kijk op de toekomst. De desembroden zijn vrij van gist, E-nummers, vet, geur-, kleur- en broodverbeteraars. Zij worden allen met de hand gemaakt en gedecoreerd voordat ze in de steenvloeroven gebakken worden. "De broden hebben een luchtige structuur en zijn vol van smaak", vertelt Tom Busse, hoofd verkoop. "Beaudé is bewust, zeer goed geprijsd en staat voor kwaliteit. Dat proef, ruik en zie je!"

Beaudé richt zich name op horeca, catering en supermarkten. Het assortiment bestaat uit 24 desembroden, waaronder diverse pistoletjes, bolletjes, boules, pavé en baguettes. Voor de speciaalzaken zijn er ciabatta en baguettes walnoot-honing en noten-vijgen. De bake-off producten zijn zowel biologisch als niet-biologisch te verkrijgen. "De broden zijn eerlijk geprijsd. Zo creëren we kwaliteit voor iedereen", besluit Tom. 

Voor meer informatie:
Tom Busse
info@beaude-desem.nl
www.beaude-desem.nl
T: 06-12870013

Publicatiedatum: 20-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-3-2017 Stadsbakkerij Broodt bakt culinair brood voor restaurant De Lindehof
16-3-2017 Kunstmest bij gangbare tarweteelt goed voor 40% CO2-uitstoot
2-3-2017 Nieuw: haverkoeken van Billy's Farm
14-2-2017 Nieuw: ambachtelijk beschuit van Your Organic Nature
13-1-2017 TerraSana start nieuwe serie receptenacties voor bio-winkels
11-1-2017 Bakker Bronswijk trekt naar Hoeve Biesland in maart
10-1-2017 Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren
6-1-2017 Australië: Vraag naar biologisch graan neemt toe
5-1-2017 Biologisch bananenmeel op Nederlandse markt
11-11-2016 Molen De Gouden Engel verkoopt granen nu ook online
9-11-2016 Bakkerijbedrijf Pandriks neemt Duitse bio-bakkerij en meelproducent over
7-11-2016 Koude Spaanse soepen maken intrede in Nederlandse markt
3-11-2016 "Baktarwe staat onder druk"
2-11-2016 TerraSana vernieuwt verpakking en receptuur honing-/hazelnootwafels
1-11-2016 Rassenproef biologische spelt 2015-2016
12-10-2016 Biologisch vierseizoenenbanket goed voor 5e plek Gouden Garde-verkiezing
30-9-2016 Nieuw: chocolade- en kokoskoekjes gezoet met rijst- en appelsiroop
16-9-2016 Nieuw: Enjoy biologische (ontbijt)crackers
22-7-2016 Bourgondische Broden krijgen alle tijd bij Bakkerij Verbeek
8-7-2016 Van Lanschot Participaties neemt minderheidsbelang in Market Food Group

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *