Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Desembroden met een moderne kijk op de toekomst

Beaudé, uit te spreken als Boo-déé, dankt haar naam aan een bezoek aan Parijs en staat voor 'mooi desembrood' en tevens voor 'een mooie dag'. Het begon anno 2011 in Nederland, toen 'de desemcultuur' voor deze broden werd ontwikkeld. Deze desemcultuur wordt inmiddels al zes jaar dagelijks gevoed en gebruikt voor de productie.



Beaudé is traditioneel brood, zoals dat honderden jaren geleden gemaakt werd, maar dan met een moderne kijk op de toekomst. De desembroden zijn vrij van gist, E-nummers, vet, geur-, kleur- en broodverbeteraars. Zij worden allen met de hand gemaakt en gedecoreerd voordat ze in de steenvloeroven gebakken worden. "De broden hebben een luchtige structuur en zijn vol van smaak", vertelt Tom Busse, hoofd verkoop. "Beaudé is bewust, zeer goed geprijsd en staat voor kwaliteit. Dat proef, ruik en zie je!"

Beaudé richt zich name op horeca, catering en supermarkten. Het assortiment bestaat uit 24 desembroden, waaronder diverse pistoletjes, bolletjes, boules, pavé en baguettes. Voor de speciaalzaken zijn er ciabatta en baguettes walnoot-honing en noten-vijgen. De bake-off producten zijn zowel biologisch als niet-biologisch te verkrijgen. "De broden zijn eerlijk geprijsd. Zo creëren we kwaliteit voor iedereen", besluit Tom. 

Voor meer informatie:
Tom Busse
info@beaude-desem.nl
www.beaude-desem.nl
T: 06-12870013

Publicatiedatum: 20-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-6-2017 Omzet bio-brood in servicesupers stijgt ruim een kwart in 2016
19-6-2017 Biologisch zuurdesembrood uit Eindhoven: Het Hoevebroodt
12-6-2017 "Jammer dat Skal niet meer in staat is om mee te denken"
6-6-2017 Basisprijs bio-graanpool Agrifirm bedraagt 338,78 euro per ton baktarwe
24-5-2017 Bio-granen op windkracht
19-5-2017 Zeeuwse bio-bakker zet haar deuren wagenwijd open
12-5-2017 Buiteman introduceert biscuits met gerijpte Goudse kaas&bieslook
1-5-2017 Belgen bakken bio-brood met buitenlands bakgraan
28-4-2017 "Geen molen verwerkt grondstoffen zo zuiver als de Treffler molen"
19-4-2017 Tritordeum: graan met 40% minder gluten-eiwitten dan tarwe
10-4-2017 Nominatie voor bio-baktarwe uit de Groningse Graanrepubliek
10-4-2017 "Bio-certificaat hoeft geen grote drempel te zijn"
20-3-2017 Stadsbakkerij Broodt bakt culinair brood voor restaurant De Lindehof
16-3-2017 Kunstmest bij gangbare tarweteelt goed voor 40% CO2-uitstoot
2-3-2017 Nieuw: haverkoeken van Billy's Farm
14-2-2017 Nieuw: ambachtelijk beschuit van Your Organic Nature
13-1-2017 TerraSana start nieuwe serie receptenacties voor bio-winkels
11-1-2017 Bakker Bronswijk trekt naar Hoeve Biesland in maart
10-1-2017 Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren
6-1-2017 Australië: Vraag naar biologisch graan neemt toe

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *