Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Desembroden met een moderne kijk op de toekomst

Beaudé, uit te spreken als Boo-déé, dankt haar naam aan een bezoek aan Parijs en staat voor 'mooi desembrood' en tevens voor 'een mooie dag'. Het begon anno 2011 in Nederland, toen 'de desemcultuur' voor deze broden werd ontwikkeld. Deze desemcultuur wordt inmiddels al zes jaar dagelijks gevoed en gebruikt voor de productie.



Beaudé is traditioneel brood, zoals dat honderden jaren geleden gemaakt werd, maar dan met een moderne kijk op de toekomst. De desembroden zijn vrij van gist, E-nummers, vet, geur-, kleur- en broodverbeteraars. Zij worden allen met de hand gemaakt en gedecoreerd voordat ze in de steenvloeroven gebakken worden. "De broden hebben een luchtige structuur en zijn vol van smaak", vertelt Tom Busse, hoofd verkoop. "Beaudé is bewust, zeer goed geprijsd en staat voor kwaliteit. Dat proef, ruik en zie je!"

Beaudé richt zich name op horeca, catering en supermarkten. Het assortiment bestaat uit 24 desembroden, waaronder diverse pistoletjes, bolletjes, boules, pavé en baguettes. Voor de speciaalzaken zijn er ciabatta en baguettes walnoot-honing en noten-vijgen. De bake-off producten zijn zowel biologisch als niet-biologisch te verkrijgen. "De broden zijn eerlijk geprijsd. Zo creëren we kwaliteit voor iedereen", besluit Tom. 

Voor meer informatie:
Tom Busse
info@beaude-desem.nl
www.beaude-desem.nl
T: 06-12870013

Publicatiedatum: 20-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
1-5-2018 Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Pré Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
23-3-2018 Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *