Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Nieuw van Florentin: Speltpita en Hummus Spicy

Spelt is een aanhoudende trend in de voeding. Dit komt door de vele gezonde eigenschappen van spelt en de luchtige smaak en structuur ervan. Op deze ontwikkeling speelt Florentin nu in door een speltpita te lanceren. Het meel in deze pita is 100% speltmeel en dit zorgt voor een heerlijke nootachtige smaak. De nieuwe pitavariant wordt met groot enthousiasme ontvangen. Hij is zeer goed te combineren met het andere onlangs geÔntroduceerde product van Florentin: de Hummus Spicy.



Monique van der Meer, verantwoordelijk voor de sales, vertelt: "Naast alle soorten hummus die we al in het assortiment hebben ontbrak eigenlijk altijd nog een pittige variant. We hadden en houden wel de Hummus Wasabi, maar omdat niet iedereen fan is van de specifieke wasabismaak zijn onze productontwikkelaars op zoek gegaan naar een nieuwe pittige smaak. Dit heeft nu geresulteerd in de Hummus Spicy. Niet alleen wijzelf zijn erg enthousiast, maar ook op de BIOFACH werd de nieuwe smaak zeer goed ontvangen." 



Zowel de Speltpita als de Hummus Spicy zijn al verkrijgbaar via de biologische groothandels.

Voor meer informatie: www.florentin-bio.com

Publicatiedatum: 13-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

25-4-2018 Vegetafel en Vegenement verhuizen terug naar Rotterdam
24-4-2018 Franse regering verbiedt vleesbenaming op vleesvervangers
16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
12-4-2018 "Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteÔnebron"
14-3-2018 Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan handen ineen
8-3-2018 Ook vegetariŽrs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creŽren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ĎKaasí van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"
23-1-2018 Diverse bio-partners voor De Nationale Week Zonder Vlees
16-1-2018 "Miljarden nodig voor transitie naar plantaardig voedsel"
12-1-2018 "Laten zien hoe veelzijdig Bertyn seitan is"
8-1-2018 Jackfruit: ontdekking voor de Vegan keuken

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *