Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We zetten het bedrijf voor haar voort"

Cecile Kraetzer (Biospirit) overleden

Cecile Kraetzer is afgelopen vrijdag 24 februari overleden. Dat vertelt haar dochter Twei Sturm. De Nederlandse Cecile heeft in 1993 de Spaanse biologische groothandel Biospirit opgericht. Biospirit importeert veel producten vanuit Nederland, daarvoor had Cecile intensief contact met diverse in Nederland gevestigde handelsbedrijven. Met de meeste bedrijven werkte ze al meer dan 20 jaar samen. "Ze was zoals altijd vol enthousiasme bezig met duizend verschillende projecten. Van de ene op de andere dag kwamen we er in december achter dat ze een tumor had en daarna heeft ze niet meer gewerkt", vertelt Twei.

Twei en Roos, de twee oudste dochters van Cecile, zijn beiden al langere tijd werkzaam binnen het bedrijf. Twei geeft aan dat de kinderen het bedrijf over willen nemen. "We weten nog niet hoe precies, maar we gaan voor haar zorgen dat het doorgaat. We zetten het voort voor alle mensen waar we contact mee hebben, alle leverancier en klanten die op ons rekenen. Alle mensen die werk hebben dankzij onze moeder. We zijn gelukkig met zijn vijven en hebben veel steun aan elkaar."

Dit bericht is naar de leveranciers van Biospirit gestuurd:



In juni 2015 verscheen in Biojournaal dit artikel over Biospirit.



Voor meer informatie: twei.sturm@biospirit.es