Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-olijfolieverpakking in de race voor NL Packaging Awards 2017

Ontwerpbureau Today heeft twee nominaties gekregen voor de NL Packaging Award met hun verpakking voor het Nederlands-Griekse biologische olijfoliemerk Gkazas. Het gaat om de categorieën Design Accountability en Food Houdbaar. De NL Packaging Awards staan bekend als de vakprijs voor de Nederlandse verpakkingsbranche, en vooral voor diens makers. De jury heeft de genomineerden bekend gemaakt. In totaal zijn er 11 categorieën.



De NL Packaging Awards worden op donderdag 16 maart uitgereikt in Studio21 in Hilversum in aanwezigheid van ruim 500 gasten uit de verpakkingsindustrie. De jury van in totaal 35 professionals, werd verdeeld in vijf deeljury's. Iedere deeljury presenteerde in een plenaire sessie zijn genomineerden aan de andere deeljury's en met de input uit die sessie werd uiteindelijk een keuze gemaakt. De vijf onafhankelijke jury's waren vrij in het aantal nominaties.

Voor meer informatie:

www.gkazasolijfolie.nl
www.packagingawards.nl
Publicatiedatum: