Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitameals: maaltijdboxen voor speciale eetwensen

Maaltijdboxen, waarmee je in een handomdraai een maaltijd op tafel zet, hebben de afgelopen jaren de markt verovert. Mensen met een allergie of een speciaal dieet vallen bij de traditionele boxen vaak buiten de boot. Vitadis wil juist deze doelgroep tegemoet komen en komt daarom met maaltijdboxen voor mensen met speciale eetwensen: Vitameals.

De Vitameals zijn verkrijgbaar in de varianten glutenvrij, vegetarisch, biologisch koolhydraatarm, Paleo of e-nummervrij. Daarnaast is er de sous vide box, voor iedereen die de tijd ontbeert lang in de keuken te staan, maar toch gezond wil eten.

Stel je eigen box samen

Iedereen heeft zijn eigen wensen, doelen en voorkeuren, maar bij de meeste aanbieders kun je slechts een standaard maaltijdbox aanschaffen. Reden voor Vitadis om de maaltijdboxen van Vitameals zo aan te bieden, zodat iedereen rekening kan houden met zijn eigen voorkeur of dieetwensen. Het is mogelijk om je eigen box samen te stellen.

Lekkere recepten, gezonde producten

De Vitameals maaltijdboxen zijn ook voorzien van recepten. De producten zijn speciaal geselecteerd door Vitadis en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Elk gerecht bestaat uit gemiddeld 4 componenten en in totaal bevat elke maaltijdbox zo'n 22 tot 25 producten. Genoeg om voor drie of vier avonden een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Je kunt zelf aangeven voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen: van 2 tot en met 6 personen.

Flexibel abonnement en gratis bezorging

Een losse Vitameals maaltijdbox kost 52 euro en bij een abonnement betaal je 49,90 euro per box. Het abonnement is elk moment te pauzeren of te beƫindigen, als iemand voor langere tijd niet in het land is. De maaltijdbox wordt op woensdag of vrijdag gratis thuisbezorgd. Per dag kan men het aantal personen aangeven, waardoor je rekening kunt houden met de verschillende dagen per week aan eters.

Voor meer informatie: www.vitameals.nl
Publicatiedatum: