Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klant verwacht kennis van product, markt en soepele logistiek

Biologische speciaalzaak in opmars

De biologische markt is volop in beweging. Steeds meer consumenten kopen bewust gezonde en verantwoorde producten. Naast deskundig advies is een breed assortiment en voldoende voorraad doorslaggevend voor het succes van de individuele ondernemer. Daarom is er een groeiende interesse van retail-ondernemers om zich aan te sluiten bij biologische formules. Natuurwinkel bijvoorbeeld opende de afgelopen periode vier nieuwe vestigingen.



"Consumenten stappen steeds makkelijker binnen bij een biologische speciaalzaak vanwege het deskundige advies van de medewerkers en een compleet assortiment. Daarnaast proberen wij de bewuste koper steeds weer te verrassen met nieuwe producten die bij hem passen. Om het winkelgemak compleet te maken, zorgen we dat onze klanten niet misgrijpen. Mensen die hier warm van worden, zijn bij Natuurwinkel aan het juiste adres", aldus Pieter Tent, eigenaar van Natuurwinkels in Utrecht en Huizen.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

De ervaren retail-ondernemer Pieter Tent koos bewust voor aansluiting bij de franchiseformule Natuurwinkel. "Natuurwinkel beschikt over een ijzersterk logistiek systeem. De leveringsbetrouwbaarheid is 98 procent. Zo kunnen wij onze klanten goed bedienen en grijpt niemand mis. Is er toch een leeg vak, dan kun je gebruikmaken van 24-uurs of zelfs 12-uurs levering. Deze soepele logistiek in combinatie met klantvriendelijke, zorgvuldige ondersteuning op een breed scala aan onderwerpen maakt van Natuurwinkel een betrouwbare partner. Zo kan ik mij volledig richten op het creëren van een prettige winkelbeleving voor onze klanten."

Bio-beurs

Op 18 en 19 januari vindt in de IJsselhallen in Zwolle de Bio-beurs plaats. Tijdens deze biologische vakbeurs kunnen geïnteresseerde ondernemers kennismaken met Natuurwinkel. De groeiende biologische franchiseformule van Natudis is met meer dan 5.000 biologische producten een speciaalzaak in natuurvoeding.

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl
Publicatiedatum: