Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hoaf Weedcontrol introduceert digitalisering van branders

"We zoeken naar biologische en duurzaam-denkende-gangbare boeren"

Menno Looman is verkoper bij HOAF Weedcontrol uit Oldenzaal. Ook dit bedrijf is aanwezig op de Bio-Beurs. Menno: "Wij nemen natuurlijk enkele branders mee om te laten zien, maar we komen vooral om de biologische boeren en de duurzaam-denkende- gangbare boeren in onze stand te treffen."

Het bedrijf introduceert dit jaar een digitalisering van de branders door middel van een PLC aansturing: daarmee verzamel je digitaal informatie om het gebruik van de machines te verbeteren. Denk dan bijvoorbeeld aan controle op gasverbruik, correct functioneren van de brander met temperatuur en functies zoals toerental van ventilators voor de luchtondersteuning. Er kunnen nog meer parameters bij. HOAF Weedcontrol gaat daarover op de beursvloer (standnummer 300) met boeren in gesprek, welke zij nog graag als aanvulling zouden zijn en ziet in de bezoekers van de Bio-beurs daarvoor een prima klankbord.

Voor meer informatie:
Menno Looman
HOAF Weedcontrol
M: 06-53393334
T: 0541-530400
m.looman@hoaf.nl
www.hoaf.nl

Publicatiedatum: