Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: bio-aanbod op Horecava 2017

Tholen – De laatste editie van vakbeurs Horecava trok dit jaar 65,328 professionals, 3,7 procent meer dan in 2016. "Het was een week waarin de positieve stemming overheerste", aldus beursmanager Luuk Scholte. "Aan alles is te zien dat de horeca weer groeit. Als Horecava zijn we bezig geweest om trends en ontwikkelingen tot leven te laten komen in een omgeving vol bijzondere ervaringen. Ook de deelnemers kiezen steeds meer voor prachtige presentaties waarin beleving de boventoon voert. Duurzaamheid en Innovatie waren belangrijke pijlers tijdens deze beurs."


Collega Daan Sturm maakte deze fotoreportage.


V.l.n.r. met de klok mee: Annet Lohuize van VHC Jongens samen met haar klant Gordon; Gerbert van der Mierden en Erwin Pitlo van Vergeer Holland; Jaap van Pijkeren en Elger Wiersma van Schulp Vruchtensappen; Martin Holthuizen en Ad Loogman van AC Loogman Horeca Groothandel BV.

Dat duurzaamheid speelde, kwam ook tot uiting in het aanbod biologische producten. Enige nuance is wel gepast: bij veel bedrijven maakte biologisch deel uit van een omvangrijker (conventioneel) assortiment. Het aanbod bedrijven met uitsluitend biologische producten bleef betrekkelijk bescheiden.

De volgende Horecava vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

Voor meer informatie:
www.horecava.nl