Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




TerraSana start nieuwe serie receptenacties voor bio-winkels

In 2017 startte TerraSana opnieuw met een serie receptenacties. Iedere maand geeft het bio-merk een recept uit, bedacht door diverse foodbloggers. De recepten draaien om vernieuwing en nieuwe producten van TerraSana, evenementen en speciale dagen, biologisch en lekker eten. Natuurvoedingswinkels door heel Nederland doen mee aan deze actie.


POS-materiaal voor de bio-winkel

Iedere maand geeft TerraSana zijn klanten gratis receptkaarten en een A4 poster. Daarnaast ontvangen de winkels die meedoen een inkoopkorting op de producten uit het recept. Zo wordt er een extra interactieve sfeer gecreŽerd in de winkel en kan de consument voordelig profiteren van (nieuwe) biologische producten. Door de receptkaarten maandelijks te presenteren, is het gemakkelijk om een extra stevige relatie met de klant op te bouwen.

Het recept van januari: piadina-lunch

Deze maand staan de nieuwe piadina's in de aandacht. Deze Italiaanse wraps zijn gemaakt van spelt en haver of volkoren tarwe en haver. Het piadina-recept is bedacht door Beau Bewust, een jonge foodblogger die gezonde recepten ontwikkelt en haar doelgroep wil inspireren goed en gezond te eten.

Voor meer informatie over de receptenacties: 
info@terrasana.nl
T: 0172 50 33 33

Publicatiedatum: 13-1-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
1-5-2018 Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Prť Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
23-3-2018 Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *