Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




TerraSana start nieuwe serie receptenacties voor bio-winkels

In 2017 startte TerraSana opnieuw met een serie receptenacties. Iedere maand geeft het bio-merk een recept uit, bedacht door diverse foodbloggers. De recepten draaien om vernieuwing en nieuwe producten van TerraSana, evenementen en speciale dagen, biologisch en lekker eten. Natuurvoedingswinkels door heel Nederland doen mee aan deze actie.


POS-materiaal voor de bio-winkel

Iedere maand geeft TerraSana zijn klanten gratis receptkaarten en een A4 poster. Daarnaast ontvangen de winkels die meedoen een inkoopkorting op de producten uit het recept. Zo wordt er een extra interactieve sfeer gecreŽerd in de winkel en kan de consument voordelig profiteren van (nieuwe) biologische producten. Door de receptkaarten maandelijks te presenteren, is het gemakkelijk om een extra stevige relatie met de klant op te bouwen.

Het recept van januari: piadina-lunch

Deze maand staan de nieuwe piadina's in de aandacht. Deze Italiaanse wraps zijn gemaakt van spelt en haver of volkoren tarwe en haver. Het piadina-recept is bedacht door Beau Bewust, een jonge foodblogger die gezonde recepten ontwikkelt en haar doelgroep wil inspireren goed en gezond te eten.

Voor meer informatie over de receptenacties: 
info@terrasana.nl
T: 0172 50 33 33

Publicatiedatum: 13-1-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-6-2017 Omzet bio-brood in servicesupers stijgt ruim een kwart in 2016
19-6-2017 Biologisch zuurdesembrood uit Eindhoven: Het Hoevebroodt
12-6-2017 "Jammer dat Skal niet meer in staat is om mee te denken"
6-6-2017 Basisprijs bio-graanpool Agrifirm bedraagt 338,78 euro per ton baktarwe
24-5-2017 Bio-granen op windkracht
19-5-2017 Zeeuwse bio-bakker zet haar deuren wagenwijd open
12-5-2017 Buiteman introduceert biscuits met gerijpte Goudse kaas&bieslook
1-5-2017 Belgen bakken bio-brood met buitenlands bakgraan
28-4-2017 "Geen molen verwerkt grondstoffen zo zuiver als de Treffler molen"
19-4-2017 Tritordeum: graan met 40% minder gluten-eiwitten dan tarwe
10-4-2017 Nominatie voor bio-baktarwe uit de Groningse Graanrepubliek
10-4-2017 "Bio-certificaat hoeft geen grote drempel te zijn"
20-3-2017 Stadsbakkerij Broodt bakt culinair brood voor restaurant De Lindehof
20-3-2017 Desembroden met een moderne kijk op de toekomst
16-3-2017 Kunstmest bij gangbare tarweteelt goed voor 40% CO2-uitstoot
2-3-2017 Nieuw: haverkoeken van Billy's Farm
14-2-2017 Nieuw: ambachtelijk beschuit van Your Organic Nature
11-1-2017 Bakker Bronswijk trekt naar Hoeve Biesland in maart
10-1-2017 Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren
6-1-2017 AustraliŽ: Vraag naar biologisch graan neemt toe

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *