Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana start nieuwe serie receptenacties voor bio-winkels

In 2017 startte TerraSana opnieuw met een serie receptenacties. Iedere maand geeft het bio-merk een recept uit, bedacht door diverse foodbloggers. De recepten draaien om vernieuwing en nieuwe producten van TerraSana, evenementen en speciale dagen, biologisch en lekker eten. Natuurvoedingswinkels door heel Nederland doen mee aan deze actie.


POS-materiaal voor de bio-winkel

Iedere maand geeft TerraSana zijn klanten gratis receptkaarten en een A4 poster. Daarnaast ontvangen de winkels die meedoen een inkoopkorting op de producten uit het recept. Zo wordt er een extra interactieve sfeer gecreƫerd in de winkel en kan de consument voordelig profiteren van (nieuwe) biologische producten. Door de receptkaarten maandelijks te presenteren, is het gemakkelijk om een extra stevige relatie met de klant op te bouwen.

Het recept van januari: piadina-lunch

Deze maand staan de nieuwe piadina's in de aandacht. Deze Italiaanse wraps zijn gemaakt van spelt en haver of volkoren tarwe en haver. Het piadina-recept is bedacht door Beau Bewust, een jonge foodblogger die gezonde recepten ontwikkelt en haar doelgroep wil inspireren goed en gezond te eten.

Voor meer informatie over de receptenacties:
info@terrasana.nl
T: 0172 50 33 33
Publicatiedatum: