Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana reisverslag Japan: krachtige miso

Hatcho miso: het is de krachtigste miso die TerraSana in zijn assortiment heeft. Er is veel kennis, ervaring en handwerk nodig om goede hatcho miso te maken. De hatcho miso van TerraSana gaat een fermentatieproces door van maar liefst 24 maanden.



Benieuwd hoe TerraSana's misoproducent mr. Asai hatcho miso brouwt? Peter Jacobs, directeur van TerraSana, schreef een verslag over zijn bijzondere ervaring. Lees het hier.



Liever met ogen zien hoe hatcho miso wordt gemaakt in Japan? In deze korte video wordt duidelijk hoe het er bij TerraSana’s misoproducent aan toegaat.

Meer verslagen lezen van de bezoeken die TerraSana bracht aan zijn producenten in Japan? Voor meer informatie: www.terrasana.nl
Publicatiedatum: