Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Puur om iets terug te doen voor de klanten"

De Koehoorn viert 40-jarig bestaan met gratis lunch

Tholen - De Koehoorn Natuurvoeding vierde zaterdag 17 september het 40-jarig bestaan. Het jubileum werd zaterdag 17 september gevierd met een feestelijke biologische lunch in de buitenlucht tegenover de winkel. De lunch was gratis en trok tussen de 150 en 200 mensen, zo geeft winkelier Albert Vlot aan. "Mijn klanten zorgen er voor dat ik nog steeds hier mag staan. Dus dan is het ook logisch om de klanten in de watten te leggen. Ik heb het puur gedaan om iets terug te doen voor de klanten. Het gaat niet om mij, ik ben blij dat de klanten nog steeds komen en ik hier winkelier mag zijn. We hebben met deze actie weer iets zachts tegenover de verharding in de branche gezet", aldus Albert.



De winkelier runt De Koehoorn inmiddels al 22 jaar. Ook Fred en Miep Overmars, die de winkel in 1976 stichtten, waren van de partij. "Fred en Miep Overmars zijn begonnen. Fred is nu 78 en stond helemaal te stralen met zijn vrouw. Er waren ook klanten van het eerste uur. Hij wist daardoor met z'n tijd geen raad. Hij kwam zelfs nog een oud-medewerkster tegen, zij had via via gehoord over de lunch."



De lunch bestond uit pompoensoep, diverse salades en brood van de Duitse Biobakker. "Ik heb de beste spullen, die ik zelf het lekkerst vindt, geserveerd. Gewoon echt goede dingen." De reacties waren erg positief, zo geeft Albert aan. "Ik heb heel veel blije mensen gezien, dat is toch wel heel leuk. Er was ook veel waardering voor de muziek. Dit zorgde voor veel extra sfeer. Een klant vroeg me op een gegeven moment of ik nog wel een beetje uit de kosten kwam. 'In de kosten, bedoel je', zei ik tegen haar. Daarop stelde ze voor om iets te doneren. Dit heb ik uiteraard niet geaccepteerd."


Rechtsonder de muzikale omlijsting van de lunch in beeld.



Voor meer informatie:

Albert Vlot
De Koehoorn
Dieserstraat 33
7201 NA Zutphen
0575 518248
h.vlot4@kpnplanet.nl
Facebook