Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus kwantum landbouw: vernieuwing in de praktijk

Na het succesvolle tweede jaar kwantum landbouw, organiseert Gaia Sira met cursusleider Henk Kieft deze cursus voor het derde jaar met een introductiedag op vrijdag 18 november 2016. Na twee cursusjaren hebben ze een scala aan vernieuwingen doorgevoerd in het netwerk, die minimaal 7 van de 10 keren in de praktijk van een boer zullen worden gedemonstreerd. Het gaat om elektromagnetische technieken en mindfulness methoden, waarmee er wordt gewerkt aan het herstellen van balans van (een aspect van) een landbouwbedrijf. Ervaringen van eerdere cursussen waren dat er concrete verbeteringen optraden.

De cursus is bedoeld voor boeren, die interesse hebben in een impuls voor hun bedrijf, in de praktijk. Maar ook voor consumenten, adviseurs en andere geïnteresseerden in de vernieuwende praktijken.

De cursus is steeds op de derde vrijdag van de maand vanaf 18 november 2016. De laatste 2 dagen worden in overleg vastgesteld. Kosten: 1000 euro exclusief btw, 300 euro inclusief btw voor studenten/minima, dit is inclusief lunch, koffie/thee en informatiemateriaal. Deelname aan een losse dag is ook mogelijk a 100 euro (exclusief btw). Aanmelden: info@gaiasira.nl of via 06 42383361 (Marijke Kuipers, organisatie)

Voor meer informatie: www.gaiasira.nl
Publicatiedatum: