Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




27-28 september in Expo Houten
Biologische route op Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten, op dinsdag 27 en woensdag 28 september, biedt ook dit jaar een totaaloverzicht van kaas en delicatessen op de Nederlandse markt. Een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen, met uiteraard ook allerlei kaas, chocolade, vleeswaren, wijn en delicatessen van eigen bodem. Bovendien vindt gelijktijdig de AGF Detail plaats; beide beurzen zijn met één toegangsbewijs te bezoeken.  

Informatie, Inspiratie en Innovatie op één plein

Het Vakcentrum en haar partners, Holland Kaaskeuring en het bestuur van de Stichting Kaas en Delicatessenwinkels Nederland zullen zich gezamenlijk presenteren rondom een centraal gelegen terras. Hier zijn ook de inspiratiekeuken en de noviteitenstand te vinden. Onder het motto 'Informatie, Inspiratie en Innovatie' worden de bezoekers in mediterrane sferen verwelkomd.

2016: Grootste foodspecialiteiten vakbeurs van Nederland

Nadat in 2013 de hallen van Expo Houten met meer dan 1.400 m2 uitgebreid zijn, zijn in 2015 de parkeervoorzieningen flink vergroot. Dit jaar is hal 2 helemaal aangepast aan de moderne eisen. De Vakbeurs Foodspecialiteiten is in de afgelopen jaren meegegroeid; steeds meer producenten en leveranciers waarderen deze vakbeurs die met name gericht is op foodspecialiteitenwinkels. De vakbeurs vormt ook een grote inspiratiebron voor de (luxere) horeca, traiteurs en catering, inkopers voor de levensmiddelendetailhandel, zelfstandige supermarkten en collega-producenten, importeurs en grossiers. De beurs vindt wederom gelijktijdig plaats met de AGF Detail (in hal 3 van Expo Houten).

Actualiteiten

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten zullen ruim 400 deelnemers zich mengen in de strijd om de Gouden Kaasboor als beste kaasproever tijdens het Nationaal Nederlands Kaaskeur Concours (NNKC). Een consumentenpanel van de NSO maakt tijdens de Holland Kaaskeuring bekend welke Goudse Jonge 48+ (4 weken) en welke Goudse Belegen 48+ (16-18 weken) als beste zijn beoordeeld. Een projectgroep van de Hoge Hotelschool Maastricht presenteert hun visie op de foodspecialiteitenwinkels tijdens de vakbeurs.

Vakbeurs Foodspecialiteiten App

Vanaf begin september 2016 is de Vakbeurs Foodspecialiteiten App actief met daarop:
  • Plattegrond met alle stands en informatie over de standhouders;
  • Exposantenlijst met standnummers en producten;
  • Informatie over alle noviteiten;
  • Biologische route (met exposantenlijst);
  • Programma en activiteiten tijdens de beurs;
  • Nieuwsitems.  

Aanmelden beursbezoek

Ondernemers uit de Foodspecialiteitenbranche, supermarkten, ambulante handel en luxere horeca kunnen zich gratis als bezoeker aanmelden. Ga naar www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl en klik op de button 'registreer uw beursbezoek'.

Voor uw agenda:

Vakbeurs Foodspecialiteiten, dinsdag 27 en woensdag 28 september 2016 van 11:00 tot 22:00 uur.
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl 

Publicatiedatum: 15-7-2016

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

22-1-2018 Fotoreportage exposanten Bio-beurs 2018
22-1-2018 "Bezoek Koningin Máxima erkenning voor jarenlange arbeid"
22-1-2018 Verslag Máxima op Bio-beurs in Blauw Bloed
22-1-2018 'Het Deense voorbeeld' op BIOFACH 2018
19-1-2018 Fotoreportage 'Koninklijke' Bio-beurs 2018
17-1-2018 Beursplattegrond van exposanten Bio-beurs
17-1-2018 Avondklas over de giraf en de jakhals in onze communicatie
17-1-2018 "Zo'n mix van branchevertegenwoordigers op congresniveau tamelijk uniek"
16-1-2018 Maurits Groen opent tweede dag Bio-beurs
16-1-2018 Op de Bio-beurs: workshop over EKO-leer
16-1-2018 Inschrijving Gaia Green Awards 2018 geopend
15-1-2018 "Hoe helpt techniek de ecologie verder?"
15-1-2018 Eerste editie Pureness en BioMechaTech op Bio-beurs 2018
15-1-2018 Première film koolstofboeren op de Bio-beurs
12-1-2018 Fotoreportage: bio groeiende op Horecava 2018
12-1-2018 Consumenten verleiden tot een natuurvoedingslifestyle
11-1-2018 18 december: workshop over voedseltransitie
11-1-2018 Vernieuwingen bij TerraSana worden zichtbaar op Bio-beurs
9-1-2018 10-punten Expertplan geeft visie op duurzamer Nederland
9-1-2018 "Geur krachtige marketingtool voor winkeliers"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *