Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




27-28 september in Expo Houten
Biologische route op Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten, op dinsdag 27 en woensdag 28 september, biedt ook dit jaar een totaaloverzicht van kaas en delicatessen op de Nederlandse markt. Een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen, met uiteraard ook allerlei kaas, chocolade, vleeswaren, wijn en delicatessen van eigen bodem. Bovendien vindt gelijktijdig de AGF Detail plaats; beide beurzen zijn met één toegangsbewijs te bezoeken.  

Informatie, Inspiratie en Innovatie op één plein

Het Vakcentrum en haar partners, Holland Kaaskeuring en het bestuur van de Stichting Kaas en Delicatessenwinkels Nederland zullen zich gezamenlijk presenteren rondom een centraal gelegen terras. Hier zijn ook de inspiratiekeuken en de noviteitenstand te vinden. Onder het motto 'Informatie, Inspiratie en Innovatie' worden de bezoekers in mediterrane sferen verwelkomd.

2016: Grootste foodspecialiteiten vakbeurs van Nederland

Nadat in 2013 de hallen van Expo Houten met meer dan 1.400 m2 uitgebreid zijn, zijn in 2015 de parkeervoorzieningen flink vergroot. Dit jaar is hal 2 helemaal aangepast aan de moderne eisen. De Vakbeurs Foodspecialiteiten is in de afgelopen jaren meegegroeid; steeds meer producenten en leveranciers waarderen deze vakbeurs die met name gericht is op foodspecialiteitenwinkels. De vakbeurs vormt ook een grote inspiratiebron voor de (luxere) horeca, traiteurs en catering, inkopers voor de levensmiddelendetailhandel, zelfstandige supermarkten en collega-producenten, importeurs en grossiers. De beurs vindt wederom gelijktijdig plaats met de AGF Detail (in hal 3 van Expo Houten).

Actualiteiten

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten zullen ruim 400 deelnemers zich mengen in de strijd om de Gouden Kaasboor als beste kaasproever tijdens het Nationaal Nederlands Kaaskeur Concours (NNKC). Een consumentenpanel van de NSO maakt tijdens de Holland Kaaskeuring bekend welke Goudse Jonge 48+ (4 weken) en welke Goudse Belegen 48+ (16-18 weken) als beste zijn beoordeeld. Een projectgroep van de Hoge Hotelschool Maastricht presenteert hun visie op de foodspecialiteitenwinkels tijdens de vakbeurs.

Vakbeurs Foodspecialiteiten App

Vanaf begin september 2016 is de Vakbeurs Foodspecialiteiten App actief met daarop:
  • Plattegrond met alle stands en informatie over de standhouders;
  • Exposantenlijst met standnummers en producten;
  • Informatie over alle noviteiten;
  • Biologische route (met exposantenlijst);
  • Programma en activiteiten tijdens de beurs;
  • Nieuwsitems.  

Aanmelden beursbezoek

Ondernemers uit de Foodspecialiteitenbranche, supermarkten, ambulante handel en luxere horeca kunnen zich gratis als bezoeker aanmelden. Ga naar www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl en klik op de button 'registreer uw beursbezoek'.

Voor uw agenda:

Vakbeurs Foodspecialiteiten, dinsdag 27 en woensdag 28 september 2016 van 11:00 tot 22:00 uur.
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl 

Publicatiedatum: 15-7-2016

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-9-2017 Gaia Green Awards uitgereikt op Gastvrij Rotterdam
20-9-2017 Pionieren in de BD-landbouw: wat nemen we mee naar de toekomst?
19-9-2017 Lezingenprogramma SEKEM - Sociaal ondernemen brengt de woestijn tot bloei
19-9-2017 Blubber, blijdschap en bio tijdens de Veggie Fair
19-9-2017 26 september: Thema-avond Landbouw in Súdwest-Fryslân
18-9-2017 10 oktober: Congres 'Biodynamisch en de 'vrije' markteconomie'
18-9-2017 Meer bio afdwingen met de wortel of de tak?
18-9-2017 Open Bedrijvendag bij De Hobbit: 1 oktober
18-9-2017 Interactieve kennismiddag over voeding, gezondheid en balans
15-9-2017 Bio en duurzaam hand in hand tijdens PuurFair Genoegdag
14-9-2017 Festival bij De Groene Passage: 8 oktober
13-9-2017 Bio10daagse in teken van biodiversiteit, bodemvruchtbaarheid en diervriendelijkheid
13-9-2017 "Bio-sector biedt systeembenadering voor een systeemfout"
13-9-2017 BIOFACH waagt stap naar Zuidoost-Azië
11-9-2017 "Vraag naar biologische gewassen groeit over volle breedte extreem hard"
11-9-2017 'Najaarspiek' in plaats van najaarsdip
8-9-2017 Veggie Fair ook dit jaar plastic-arm
7-9-2017 26 t/m 30 september: Open Dagen Bejo
7-9-2017 Aftrap Bio10daagse met kunst(mest) in het Rijksmuseum
6-9-2017 17 september: Open Dag Landgoed Bleijendijk

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *