Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speciaal voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen

Nieuw van Loverock: Love To Relax bodyolie

Onlangs heeft Loverock haar nieuwste product geïntroduceerd speciaal voor de droge en gevoelige huid. Love To Relax: een pure zachte body- en massageolie speciaal voor baby's, kinderen én zwangere vrouwen. Een flesje boordevol liefde én puur natuurlijke oliën: avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie én abrikozenpitolie. Zachte, voedende oliën ideaal voor de droge huid. Love To Relax zit in een praktische spray waardoor je geen vette handen krijgt. Gewoon puur natuur, zonder slechte stoffen of conservering, zoals je van Loverock gewend bent.



Droge huid

De baby-, kinderhuid én ook die van zwangere vrouwen is tot vijf keer dunner en droger dan de volwassenhuid. Dat vraagt om extra aandacht en gespecialiseerde producten met de juiste ingrediënten om deze kwetsbare huid in optimale conditie te houden. Love To Relax zit vol met natuurlijke oliën: avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie én abrikozenpitolie. Deze zijn stuk voor stuk ideaal voor de droge en gevoelige huid. De olie plakt niet en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De huid wordt meteen beschermd en verzorgd door deze pure oliën. Gewoon puur natuur, zonder slechte stoffen of conservering.
 

Body- en massageolie

De Love To Relax body – en massageolie zit in een handige sprayverpakking. Eén of twee spraytjes in de hand is genoeg. Het masseren van de babyhuid is niet alleen lekker, maar de aanraking van de huid maakt baby's en kinderen rustiger. Het geeft ze een vertrouwd en beschermd gevoel. De zachte voedende natuurlijke oliën zijn geschikt voor de allerkleinste en ook voor de mama's in spé. Geen zorgen over schadelijke stoffen of een droge, trekkende huid. Loverock gebruikt gewoon het beste uit de natuur.

Waar te verkrijgen?

De verzorgingsproducten van Loverock zijn ontwikkeld door Puur Company BV, dé groothandel in natuurlijke en biologische gecertificeerde huidverzorgingsproducten voor baby's kinderen en tieners. De producten van Loverock zijn te verkrijgen bij apotheken, schoonheidssalons en daarnaast ook bij een aantal biologische webwinkels, waaronder Heavenly Pure. Heavenly Pure is dé natuurlijke beautyshop met pure merken, waaronder de kinderverzorgingsmerken eco.kid en Loverock.

Voor meer informatie: Dieke van Groningen, Puurcompany B.V., dieke@puurcompany.nl en www.puurcompany.nl
Publicatiedatum: