Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DANVO komt met biologisch quinoabrood

Pseudograan quinoa is een plant die duizenden jaren geleden al op grote hoogte in de Zuid-Amerikaanse Andes werd verbouwd door de Inca's. Inmiddels is quinoa niet meer weg te denken in de hedendaagse Nederlandse keuken. Reden genoeg voor bakkerij DANVO om het quinoabrood te introduceren. In april zal het brood op de markt komen.

Quinoa zit boordevol antioxidanten en bevat meer eiwitten dan alle andere graansoorten. Daarnaast bevat het veel vezels en mineralen. Vooral mineralen die mensen over het algemeen te weinig binnen krijgen zoals magnesium.

De Quinoa broodsoorten van DANVO zijn verrijkt met 20% quinoa. Dit geeft een herkenbare smaak en een stevige bite aan het brood.



Quinoabrood komt er in verschillende maten en gewichten; namelijk een 120 grams broodje ten behoeve van het foodservicekanaal. Voor het retailkanaal komt DANVO met een broodje van 80 gram en een grote bol van 600 gram. Het brood is 100% biologisch en 100% clean label.

Voor meer informatie: www.danvo.nl
Publicatiedatum: