Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natural Products Expo West trekt 77.000 bezoekers

De Natural Products Expo West heeft 77.000 bezoekers getrokken, hiermee is een groei van 6,9% gerealiseerd ten opzichte van vorig jaar. Op de 36ste editie van de beurs in het Anaheim Convention Center (Californië) presenteerden meer dan 3.000 exposanten hun producten. Er stonden zo'n 600 'beursdebutanten' De beurs vond van 9 tot en met 13 maart plaats. De Natural Products Expo West is 's werelds grootste evenement rond natuurlijke en biologische producten.

Nieuwe exposanten kregen de kans om hun producten extra onder de aandacht te brengen in het Hilton Hotel Anaheim. Sowieso zijn op de beurs de laatste trends op de markt voor natuurlijke en bio-producten te vinden. De 'Best of West: Press Award' is uitgereikt aan 'Suja Organic Crushed Raspberry Probiotic Water'. Dit product bleef 'Vega Sport Performance Protein Chocolate' en 'Justin's Maple Almond Butter with Pretzels Pack' voor.



Van 21 tot en met 24 september zal in het Baltimore Convention Center de Natural Products Expo East plaatsvinden. De volgende Natural Products Expo West zal van 10 tot en met 12 maart 2017 gehouden worden.

Voor meer informatie: www.expowest.com
Publicatiedatum: