Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toeleveranciers krijgen rondleiding in nieuwe pand Deli Harmony

Tholen - Vorig jaar werd al in Biojournaal gemeld dat Deli Harmony ging uitbreiden. De verbouwing bij de producent van biologische vleeswaren en vleesproducten in Hedel is eind april 2015 van start gegaan en inmiddels is het nieuwe pand bijna klaar. Binnenkort verschijnt in Biojournaal een reportage.

Donderdag 24 maart kregen de toeleveranciers (biologische varkenshouders) een rondleiding in het nieuwe pand. Op deze foto legt directeur Henk van Oers uit hoe het bijzondere zoutproces van de rauwe hammen en het ontbijtspek in elkaar zit, voordat ze het vlees roken middels wrijvingrook:



Dit is de ruimte waar de nieuwe koelmotoren geplaatst zijn. Met een speciale warmteterugwininstallatie, waarmee ze vervolgens schoonmaken:



Voor meer informatie:

Henk van Oers
Deli Harmony
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
073 5995683
h.v.oers@deliharmony.nl
www.deliharmony.nl