Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische en Fairtrafe koffie in bio-afbreekbare cupjes

Peeze wint NL Packaging Award voor meest duurzame verpakking

Vorige week vond de uitreiking van de NL Packaging Awards plaats in Hilversum. Een nationaal evenement met prijzen voor verpakkingen in verschillende categorieën. Koffiebranderij Peeze werd genomineerd in maar liefst twee categorieën: met hun Communitea theeconcept in de categorie Houdbaar en met hun Biobased Koffiecapsules in de categorie Duurzaam. Het unieke concept van de Biobased Koffiecapsules werd beloond met een NL Packaging Award.

"Een goed doorgedacht totaalconcept, biologisch, Fairtrade en biologisch afbreekbare koffiecupjes. Ziet er mooi uit, het verhaal is goed en technisch ook goed uitgevoerd. We verwachten dat dit soort totaalconcepten meer gaan komen", aldus een enthousiaste jury.



Met hun Biobased Koffiecapsules en Communitea concepten wil Peeze verbindingen maken door de keten en blijven verduurzamen. Peeze: "Onze toekomst is Biobased: het doel is om al onze producten van hernieuwbare grondstoffen te maken. Met onze Koffiecapsules hebben we de eerste stap gezet."

Voor meer informatie: www.peeze.nl en www.communitea.nl
Publicatiedatum: