Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plastic draagtas? Kies nu voor een milieuverantwoord alternatief

Sinds 1 januari van dit jaar moet worden betaald voor een 'gratis' draagtasje. De tas zelf is niet verboden, maar wel het zomaar weggeven. Daarom is het nú het geschikte moment om op zoek te gaan naar een meer verantwoorde meeneemverpakking.

Hoe zit het nu precies? Plastic draagtassen mogen niet langer meer gratis worden verstrekt. De consument moet er voor betalen. In uitzonderingen komt de gratis tas er nog wel aan te pas. Dat is het geval als die tas nodig is voor onder andere de voedselveiligheid



Er zijn veel alternatieven

Van der Windt is uiteraard voorstander van een verantwoord gebruik van verpakkingsmateriaal. Daarom biedt Van der Windt u ook uitstekende alternatieven aan voor de plastic draagtas. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit papieren tassen of tassen voor meermalig gebruik. Een stap verder is de bio-based draagtas (link naar website). Eén die nét zo functioneel is als plastic, maar wél uw milieubewuste imago versterkt.

Voor meer informatie: Kevin.Niekolaas@vanderwindt.com of telefoon 0174 636241.
Publicatiedatum: