Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Earth Hour Diner WNF met bio-tintje

Tijdens Earth Hour op 19 maart gaat overal ter wereld een uur het licht uit. Met één simpel gebaar geven miljoenen mensen, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze aarde.

Dit jaar vraagt WNF-Regioteam IJssel-Vechtstreekwe op een smakelijke manier aandacht voor onze aarde: met een diner bij kaarslicht. Het regioteam organiseert in samenwerking met het Infocentrum 'IJssel en Brasserie Op Duur' een gezellig etentje, met een fabuleus uitzicht over de Duursche Waarden, waarbij zij het eerste drankje voor hun rekening nemen. Als het weer het toelaat, is er aan het eind van de avond de mogelijkheid voor een kleine groep mensen om een avondwandeling te maken door de Duursche Waarden onder begeleiding van een gids.



In De Nieuwsbode Heuvelrug staat meer informatie over het programma. Dit bestaat uit een bonbonworkshop of wijnproeverij, gevolgd door een charity-dinner bij kaarslicht met heerlijke biologische streekgerechten met live muziek. De vaste topkok van het WNF, Paula Middendorp, zal een heerlijk diner van biologische streekgerechten bereiden.

Na een rondleiding door het hoofdkantoor heeft men de keuze uit twee (bio-)activiteiten: Sommelier Bernd Weeke zal uitgebreid vertellen over zijn bijzondere biologische wijnen. Met genoeg gelegenheid tot proeven. Aanwezigen kunnen ook kiezen voor een workshop bonbons maken van biologische, fair trade chocolade, voor bij de koffie.

Kosten? 22,50 euro exclusief drankjes, deelname aan de avondwandeling kost 5 euro. De avondwandeling is alleen in combinatie met het diner te boeken.

Opgeven: Je kunt je opgeven onder vermelding van je naam en telefoonnummer bij het Infocentrum via opduur@jpvandenbent.nl of via 06 23715981. Geef ook door of je mee wilt doen met de avondwandeling, hiervoor is er slechts beperkte ruime.
Je kunt je opgeven tot uiterlijk 11 maart. Er is beperkt plek beschikbaar, dus wees er snel bij.

Earth Hour diner bij kaarslicht
WNF-Regioteam: IJssel-Vechtstreek
Datum en tijd: 19 maart 2016, 19:00-21:30 uur
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Locatie: Infocentrum IJssel, Rijksstraatweg 109, 8121 SR Den Nul (tussen Olst en Wijhe).

Voor meer informatie: www.wnf.nl
Publicatiedatum: