Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe productlijn SUN organic verpakt in Bio4Pack's BTI43-folie

Afgelopen woensdag introduceerde SUN organic een nieuwe lijn biologische pasta's en ontbijtproducten in het Biojournaal die in de schappen van Albert Heijn komen te liggen. Het is een range eerlijke producten die biologisch, duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd worden. Dit resulteert in producten die rijk van smaak zijn en zeer gezond.

Wanneer je zoveel aandacht aan je product besteedt zoals SUN organic dan wil je natuurlijk een verpakking die minstens net zo duurzaam en milieuvriendelijk is als de inhoud. De keuze voor BTI-folie van Bio4Pack lag dan ook voor de hand. Deze bekroonde folie heeft inmiddels zijn kwaliteiten bewezen en past uitstekend bij de producten van SUN organic.



Uitstekende producteigenschappen gekoppeld aan maximale duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van de BTI43-folie stond voorop dat de verpakking kwalitatief niet mocht onderdoen voor traditionele films. De folie moest glashelder zijn, eenvoudig te verwerken zijn op gangbare verpakkingsmachines en goed te bedrukken zijn. Aan al deze randvoorwaarden voldoet de BTI43-folie van Bio4Pack. Maar de folie heeft nog veel meer te bieden; zo heeft de BTI43-folie uitstekende zuurstof-barrière eigenschappen waardoor de houdbaarheid van producten wordt verlengd. Daarnaast, het blijft natuurlijk een Bio4Pack product, heeft de folie het 7P0466 keurmerk voor composteerbaarheid gekregen en het 8C0027 keuringscertificaat voor 4-sterren Biobased (ASTM D6866). Daarmee is de verpakking net zo eerlijk als de inhoud.



Vraag een monster aan via info@bio4pack.com en ontdek zelf de kwaliteiten van de BT43-folie.
Publicatiedatum: