Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologisch, glutenvrij en veganistisch

Patés en kant-en-klare maaltijdsauzen VeggieBel nu ook in Nederland

Vanaf deze maand zijn de biologische en glutenvrije veganistische patés en kant-en-klare maaltijdsauzen van de Belgische fabrikant DePuydt dan eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar.

Toen Pascal Depuydt - zoon van de 5e generatie traditionele slagersfamilie - met de productie van glutenvrije veganistische producten begon om hiermee aan de vraag van flexitariërs tegemoet te komen, had hij niet verwacht dat de producten zo'n enorm succes zouden zijn bij veganisten en niet veganisten. Geïnspireerd door dit succes werd volop ingezet op het verder ontwikkelen van gezonde en lekkere plantaardige producten.



Alle producten hebben een hoge voedingswaarde, zijn laag in calorieën en vrij van cholesterol. Aan de patés is geen suiker toegevoegd en ze bevatten geen EU-allergenen. De kant-en-klare sauzen zijn allemaal op basis van soja."

Het assortiment bestaat uit biologische patés in de smaken Traditional, Normand en De Provence en de kant-en-klare maaltijdsauzen zijn er in de varianten Chili sin carne, spaghetti saus en vegan kebab. Ook is er een assortiment van niet biologische spreads.



VegaMania is exclusief importeur van de VeggieBel producten en zal deze op VeggieWorld 2016 introduceren. Kom naar de gratis proeverij op VeggieWorld 2016 op 5 en 6 maart in de Jaarbeurs Utrecht en ervaar hoe lekker vleesloos kan zijn. Voor geïnteresseerde inkopers heeft VegaMania toegangskaarten beschikbaar. Wilt u hiervan gebruik maken, stuur dan een mail naar sales@vegamania.nl.

Voor meer informatie: www.vegamania.nl
Publicatiedatum: