Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hersluitbaar en volledig composteerbaar

Bio4Pack presenteert revolutionaire Tiplock verpakking

Bio4Pack is continu bezig met het ontwikkelen van verpakkingen die voldoen aan de wensen van zowel consumenten als producenten. Hierbij is steeds vaker de combinatie van praktische verwerkbaarheid en gebruik en design een bepalende factor. Op basis van deze randvoorwaarden heeft Bio4Pack de Tiplock verpakking ontwikkeld. De eerste hersluitbare verpakking ter wereld die natuurlijk volledig composteerbaar is conform EN 13432 en AIB Vinçotte OK Compost.



Praktisch gebruiksgemak en uitstekende materiaaleigenschappen

Bio4Pack's Tiplock verpakking is een verpakking met diverse gezichten; de verpakking laat zich uitstekend bedrukken in tot wel 8 kleuren waardoor ieder design tot zijn recht komt. De uit cellulose en plantaardige oliën vervaardige verpakking beschikt daarnaast over uitstekende barrière-eigenschappen voor zowel vocht- als zuurstof doorlaatbaarheid. De Tiplock verpakking is daardoor geschikt voor gebruik voor veel voedingsmiddelen en grondstoffen zoals bijvoorbeeld granen, droog fruit, noten, zaden, voedselsupplementen en bakkerijproducten. In het dagelijks gebruik valt vooral de goede hersluitbaarheid van de verpakking op.



Verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen

De Tiplock verpakking wordt standaard in 3 verschillende formaten geleverd (21x12, 21x16 en 26,5x20 centimeter). Bij een oplage groter dan 50.000ex. kan de Tiplock verpakking ook worden geleverd volgens uw eigen specificaties ten aanzien van formaat en bedrukking. Het spreekt voor zich dat deze composteerbare verpakking zich uitstekend laat verwerken op een normale verpakkingslijn. Behalve al deze unieke eigenschappen heeft de Tiplock verpakking natuurlijk ook alle andere productvoordelen die de niet-composteerbare variant ook heeft. Vraag een sample aan en overtuig u van de kwaliteiten van de Tiplock.



Voor meer informatie: info@bio4pack.com en www.bio4pack.com
Publicatiedatum: