Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Introduceert 3 nieuwe Breakfastproducten

Joannusmolen inspireert met de Pappeteria Breakfastbar

Breakfastgranen zijn hot en je kunt er eindeloos mee variëren. Bij Joannusmolen zijn ze gek op granen en dat willen ze graag met iedereen delen. Daarom heeft Joannusmolen een Breakfast Bar ontworpen, de Pappeteria, waar men zelf een eigen ontbijt samen kan stellen. In de Pappeteria kan men naast de basisgranen voor het ontbijt kiezen uit diverse verantwoorde toppings zoals gedroogd of vers fruit, noten, zaden, honing, of ga voor een eiwitboost met bijvoorbeeld henneppoeder.


Renske Loefs stelt een ontbijt samen op de Bio-beurs.

De eerste try out van de Pappeteria, vond plaats op de Bio-beurs in Zwolle. Mensen hebben veel interesse in de verschillende granen en hun smaken en voedingswaarde. Albert de Hollander van Joannusmolen: "Geïnspireerd door de trends bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk en de VS zien wij pap weer populair worden. Met dit concept kunnen we ook leuke acties doen in store, op festivals enzovoorts."
 

Albert de Hollander met wat bezoekers op de Bio-beurs.

Voor thuis heeft Joannusmolen drie nieuwe Breakfastproducten ontwikkeld. Het Spelt Haver Breakfast is gemaakt van volkorenspelt en haver en geeft een stevig ontbijt voor lichaam en geest. Deze pap is van instant kwaliteit, en kan zowel met koude als warme melk bereid worden. Met de Breakfast Havermout plus blauwe bes en Havermout plus rood fruit kan men genieten van heerlijke smaken. De Breakfast havermout hoeft maar een minuutje door te koken en het ontbijt is daarmee in een handomdraai klaar.

Voor meer informatie: Renske Loefs, 0485 330600, rloefs@joannusmolen.nl, www.joannusmolen.nl
Publicatiedatum: