Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delphy is de nieuwe naam van DLV Plant en GreenQ

De laatste jaren is DLV Plant fors gegroeid en zijn vele nieuwe activiteiten ontwikkeld. Het samengaan van DLV Plant en GreenQ, in combinatie met de toegenomen activiteiten en de veranderende marktomstandigheden, zijn de aanleiding voor een nieuwe naam: Delphy.

In de klassieke oudheid was 'Delphi' de plaats waar men bijeenkwam met vragen over gewassen, vruchtbaarheid en de oogst. Voor vandaag en de toekomst is Delphy uw partner die kennis over gewassen, teeltmethodieken en productie ontwikkelt, implementeert en deelt.

Delphy staat voor Worldwide Expertise for Food & Flowers. Delphy heeft de ambitie leidend te zijn in kennis en expertise voor de klanten en partners wereldwijd.

De experts van Delphy blijven dezelfde personen: vertrouwd, deskundig en onafhankelijk. De teams van hooggekwalificeerde experts bieden zekerheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

De agrarische sector is wereldwijd volop in beweging. Daarnaast neemt de vraag naar een hoogwaardig kennisniveau in Nederland én van daarbuiten toe. Delphy werkt aan deze nieuwe toekomst door:
  1. Kennis ontwikkelen: Delphy wil initiërend en richtinggevend zijn en daarmee kennis en ontwikkelingen toepasbaar maken.
  2. Kennis implementeren en personaliseren: kennis en kunde overdragen is een persoonlijke zaak. De teams van Delphy maken kennis maximaal beschikbaar.
  3. Internationaliseren: De toenemende internationale vraag beantwoordt Delphy door lokale vestigingen of samenwerkingen op te zetten in nieuwe markten. Op deze wijze komt ook nieuwe kennis naar Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw eigen contactpersoon. U kunt Delphy ook bereiken op 0317 491578, via info@delphy.nl of op www.delphy.nl.
Publicatiedatum: