Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio Academy:

I have a dream...

Donderdagochtend op de Bio-beurs wordt in de workshop 'Groen groeit door delen, samenwerken en verbinden!' een kick-off gegeven aan de Bio academy vanuit de inspiratie 'I have a dream'. Een initiatief om bij aan te haken!

Kennis groeit alleen als we samen kennis delen. In verbinding met elkaar en vanuit een gedeelde visie bouwen we graag met de Bio Academy samen aan de toekomst. Een belangrijke drijfveer voor iedereen is het continu verbeteren en daarmee de biologische sector het onderscheidend vermogen te laten behouden. Een beweging voor de verdere ontwikkeling en groei van de biologische sector.

Donderdagochtend vanaf 10:15 uur op de Bio-beurs geven initiatiefnemers hun visie weer op de Bio Academy waarin ze durven dromen met hun voeten in de klei over een ideaal. Idealen om verder te ontwikkelen, met een dosis lef, vernieuwingskracht en eigenwijsheid. De motivatie is kennis delen om te inspireren en te bundelen tussen ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid, en om van daaruit samen verder te ontwikkelen en te groeien. Wie haakt er aan om samen een onafhankelijk platform te vormen om kennis te ontwikkelen en te verdiepen? Een Bio Academy voor telers onderling en tussen telers en kennis- en ketenpartners. Door de handen ineen te slaan willen we een unieke samenwerking creëren waarbij de continuïteit van kennisdeling voor de lange termijn gewaarborgd wordt. Haak aan en toast mee op donderdag 21 januari aanstaande in de Hanzezaal op Bio-beurs in Zwolle.

Na afloop van de workshop zijn initiatiefnemers en sprekers aanspreekbaar voor informatie. En op de beursvloer aan te spreken bij de diverse stands (Green Organics, Agrifirm, het streekplein bij Let's talk bio!).

Voor meer informatie: bioacademy@biologischnetwerk.nl
Publicatiedatum: