Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Glutenvrije bio-crackers van Le Pain des Fleurs

Moeder Natuur heeft heel wat in haar mars en dat hebben ze bij Hygiena geweten. De distributeur van biologische, natuur, glutenvrije en dieetproducten laat consumenten daarom graag kennis maken met de krokante bio-crackers van Le Pain des Fleurs: een licht tussendoortje of als maaltijd met een lekkere garnituur.

Mee met de hype: vegan

De crackers zijn vrij van gluten, gist, melkproducten, aroma en ei, maar vol van smaak. Bovendien krijgen ze het 'vegan' label opgespeld, wat er op duidt dat ze geen ingrediƫnten van dierlijke afkomst bevatten. Elke cracker is uniek, want door weersinvloeden kunnen deze natuurproducten, gemaakt van biologische granen, variƫren in kleur structuur.

Boekweit: de authentieke

Het meel van deze crackers bestaat volledig uit boekweit. Deze voedselbron bevat veel magnesium en verlaagt zo de kans op een hoge bloeddruk. Bovendien werd bewezen dat boekweit een gunstig effect heeft op de bloedvaten. De boekweitcrackers bestaan ook in de variant zonder toegevoegde suikers en zout.
3,09 euro/150 gram



Ui: de pittige

De crackers met uien zijn met hun herkenbare smaak wellicht de favoriet van velen. Deze tastemaker is een bron van vitamines, mineralen en vezels.
3,19 euro/150 gram

Quinoa: de typische

Naast halfvolkoren rijst bestaat het meel van deze crackers voor 40% uit quinoa. Dit gewas is ontzettend voedzaam en behoort tot de veelbesproken 'superfood' categorie. De quinoacrackers zijn dus een goede aanvulling op een gezonde levensstijl.
4,09 euro/150 gram

Vijg: de fruitige

Deze fruitige crackervariant is een goede bron voor vezels en heeft daarom een positieve werking op de spijsvertering. Vijgen bevatten bovendien kalium, een mineraal dat het bloedsuikerniveau helpt controleren.
4,09 euro/150 gram
Publicatiedatum: