Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heftruckcentrum Post toont duurzame heftruck op Bio-beurs

Boeren met zonnepanelen of windmolens weten dat elektrische aandrijving het schoonst en het meest rendabel is. Heftruckcentrum Post uit Kampen speelt daar graag op in met het assortiment aan heftrucks en bijbehorende apparatuur. Zo hebben ze onlangs heftrucks van het merk BYD toegevoegd aan het assortiment. Deze heftrucks hebben een lithium-ijzer-fosfaat batterij.



Stefan Davids van Heftruckcentrum Post: "De batterij van de BYD heftruck is uniek: deze batterij is onderhoudsvrij, razendsnel op te laden en kan tussendoor onbeperkt opgeladen worden zonder dat dit de levensduur van de batterij negatief beïnvloedt. BYD garandeert zelfs dat de batterij nog steeds 65% van zijn capaciteit heeft na 10.000 uren of na 8 jaren. Daarnaast levert het gebruik van deze batterijtechnologie een flinke kostenbesparing op, onder andere doordat deze batterij 40% minder stroom verbruikt dan een traditionele batterij. Ook heeft de batterij geen warmte- of gasontwikkeling. In de praktijk betekent dit: geen water bijvullen en geen reserve batterij nodig. Opladen gebeurd, net als bij een auto, met een stekker aan de zijkant. Bijladen van de batterij tijdens de koffiepauzes kan meestal al voldoende zijn om de heftruck een hele dag te kunnen gebruiken."


Het batterijconcept is volgens Stefan niet het enige bijzondere aan de heftruck: "Buiten het opzienbarende batterijconcept, is de heftruck robuust, duurzaam en is er gelet op comfort en veiligheid van de gebruiker. Bovendien maken fiscale regelingen, 36% MIA/75% Vamil, de aanschaf van een machine met een lithium batterij extra aantrekkelijk."

Heftruckcentrum Post zal deze BYD heftruck tonen op de Bio-beurs (stand H310).

Voor meer informatie:

Stefan Davids
Heftruckcentrum Post
Haatlanderdijk 16
8263 AR Kampen
038 3315303
info@heftruckcentrumpost.nl
www.heftruckcentrumpost.nl
Publicatiedatum: