Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groen groeit bij Het Packhuys en Bio Futura

Biologisch is razend populair op dit moment. Ook bij Het Packhuys en Bio Futura is er een groeiende vraag merkbaar naar biologisch afbreekbare verpakkingen, en naar verpakkingsmachines waarmee deze biobased materialen verantwoord verwerkt kunnen worden. Mede daarom zijn Het Packhuys en Bio Futura voor het tweede opeenvolgende jaar aanwezig op de belangrijkste biologische beurs van Nederland in Zwolle.

Deelname Bio-beurs 2016

Het team van Het Packhuys & Bio Futura is aanwezig om bestaande klanten en mogelijke toekomstige klanten een indruk te geven van de topsealmachines en biologisch afbreekbare verpakkingen. Denk hierbij aan het topsealen van biobased schalen geproduceerd van materialen als PLA, karton met PLA coating of Pulp.



Qua machines wordt de nadruk gelegd op de kleinere semi-automatische topsealmachines, al dan niet geschikt om MAP verpakkingen te maken. Op het gebied van doseren staat er een kleine doseermachine voor bijvoorbeeld soepen, sauzen, confituur en yoghurt opgesteld. Maar ook voor het 'grote werk' op het gebied van doseren en verpakken bent u bij Het Packhuys aan het goede adres.


Over Het Packhuys

Het Packhuys BV is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. U kunt bij Het Packhuys terecht voor een uitgebreide keuze aan:
  • Doseerpompen en -systemen
  • Handsealmachines
  • Halfautomatische topsealmachines
  • Volautomatische topsealmachines
  • Carrouselmachines (rotatieve afvul- en verpakkingsmachines)

De doseer- en verpakkingsmachines van Het Packhuys hebben een lange levensduur, zijn robuust, snel om te bouwen naar een ander formaat, energie besparend, eenvoudig te bedienen, en uitstekend en snel te reinigen.



Over Bio Futura

Bio Futura BV is importeur, groothandel en webshop in duurzame verpakkingen en disposables. Als bedrijf gelooft Bio Futura in duurzaam ondernemen en de kracht van biologisch afbreekbare verpakkingen. Deze verpakkingen worden onder andere geleverd aan retailers, cateraars, scholen, evenementorganisaties.
 
Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 250 artikelen, waarvan het grootste gedeelte aan de Europese composteringsnorm EN-13432 voldoet. Andere certificeringen zijn FSC, PEFC, en het OK Compost Vinçotte. De producten komen zowel uit Azië als Europa en worden zoveel mogelijk ingekocht in de landen waar de grondstoffen vandaan komen. Hiermee streven wij niet alleen naar volledige vervanging van de traditionele plastics, maar ook naar eerlijke en duurzame handel.

U bent van harte welkom op de stand, nummer E 203.

Voor meer informatie

Pierre Hagenaars
Het Packhuys BV
0164 700215
www.het-packhuys.com

Paul Hoogeveen
Bio Futura BV
06 21181458
www.biofutura.nl
Publicatiedatum: