Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigen marktkraam bij DeliXL op Horecava

GreenAge introduceert Horeca & Foodservice lijn

Tholen - GreenAge heeft een complete lijn voor de Horeca & foodservice geïntroduceerd. De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Bidvest DeliXl. Vanaf vandaag tot en met 14 januari zal GreenAge de nieuwe lijn presenteren op de Horecava. "We staan met een eigen marktkraam in het DeliXL paviljoen. Dit geeft ons een mooie kans om onze nieuwe lijn te promoten. We serveren op de Horecava uiteraard lekkere gerechtjes op basis van een deel van deze producten", vertelt Sascha de Lint van GreenAge.



Ook bij GreenAge merken ze dat steeds meer ondernemingen in de horeca- en foodservice kiezen voor duurzame en verantwoord geproduceerde ingrediënten voor de bereiding van gerechten. "We zijn deze lijn gestart omdat inmiddels best wel wat restaurants met GreenAge koken en steeds meer restaurants en instellingen benaderen ons. Voor dit klantsegment zijn grootverpakkingen uiteraard heel wat praktischer in gebruik dan onze consumentenverpakkingen."



Ze geeft aan dat dat de Horeca & Foodservice lijn ook op de Bio-beurs een mooie plek in de GreenAge-stand (standnummer B133) zal krijgen. Het gaat om een breed assortiment grootverpakkingen. De producten zijn gemiddeld in verpakkingen van 1 kilo verpakt. "We hebben gekozen voor verpakkingen die gemaakt zijn van deels gerecyclede foodgrade folie. Ze wegen slechts enkele grammen, waardoor het afval geminimaliseerd blijft."



De telers van GreenAge zijn door oprichters Sascha en Addy Rouwenhorst zelf geselecteerd. "Hierdoor hebben we geen anonieme producten en zijn ze tot aan de boer en zijn stuk land te traceren. De smaak is voor ons altijd doorslaggevend in de selectie. Alleen producten die qua kwaliteit boven de rest uit stijgen, komen bij ons in het assortiment", besluit Sascha.



Voor meer informatie:

Sascha de Lint
GreenAge
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
088 6366636
sascha@greenage.nl
www.greenage.nl