Meer dan 150 exposanten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2015. Ook dit jaar biedt de beurs informatie over kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succesvolle exploitatie van de winkel. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om zo in te spelen op nieuwe trends en het wisselende koopgedrag van de consument Ook is er voldoende gelegenheid om de noviteiten van dit jaar te bekijken en ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.
Wederom ruimte voor bio-producten op Vakbeurs Foodspecialiteiten
Meer dan 150 exposanten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2015. Ook dit jaar biedt de beurs informatie over kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succesvolle exploitatie van de winkel. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om zo in te spelen op nieuwe trends en het wisselende koopgedrag van de consument Ook is er voldoende gelegenheid om de noviteiten van dit jaar te bekijken en ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.