Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

45ste Dag van de Aarde

De Dag van de Aarde (World Earth Day) viert vandaag haar 45ste verjaardag, zo staat op de website van de Verenigde Naties: Dit jaar kan het meest spannende jaar worden in de milieugeschiedenis. Het is een jaar waarin de economisch groei en duurzaamheid hand in hand moeten gaan. Het jaar waarin de wereldleiders eindelijk een bindend klimaatverdrag moeten ondertekenen. En het jaar waarin burgers en organisaties fossiele brandstoffen afstoten en investeren in duurzame energie-oplossingen. Dit zijn moeilijke kwesties, maar we weten wat er op het spel staat, namelijk: de toekomst van onze planeet en het voortbestaan van het leven op aarde.



Op de Dag van de Aarde moeten we een statement maken, zodat we samen de nieuwe richting aan de wereld kunnen laten zien. Dit zodat onze wereldleiders dit voorbeeld kunnen volgen. Er moet een verandering komen. Op 22 april willen we de kracht van de aarde benutten om onze gemeenschappen en de wereldleiders te laten zien dat er actie nodig is tegen klimaatverandering.
Publicatiedatum: