Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keet Smakelijk is live

Keet Smakelijk lanceert een uniek groenteplatform: Dagelijkse updates rondom voeding & gezin met een glansrol voor groente. Met tips, recepten, achtergrondinformatie, how-to-foto's, workshops, verhalen, een blog en meer. Op dit moment eet slechts 1% van de Nederlandse kinderen voldoende groente. Keet Smakelijk wil die dagelijkse portie flink opvoeren. Als wapen tegen de huidige trend van overgewicht en obesitas. Maar ook om te laten zien hoe gemakkelijk en lekker het is om meer groente met kinderen te eten.

Van Keet Smakelijk verschenen eerder twee kookboeken en een Engelstalige iPad app. Met dit laagdrempelige platform wil Keet Smakelijk haar kennis en inspiratie met een zo breed mogelijk publiek delen.


Biologisch

Op Keet Smakelijk is ook aandacht voor biologisch. Bij Weten/Foodbasics is een stukje opgenomen over biologisch. En bij het onderwerp Melk staat ook iets over de voordelen en onderzoek naar biologische melk vermeld. Klik hier om dit te lezen.



Voor meer informatie: www.keetsmakelijk.nl
Publicatiedatum: