Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100% bio-speciaalzaak met kazen, wijnen en delicatessen

Heropening For Your Taste Only op 28 maart

Tholen - Op 11 oktober 2014 opende For Your Taste Only (FYTO) haar deuren in Amsterdam. Per 1 april gaat er het nodige veranderen bij de eerste 100% biologische kaasspeciaalzaak, zo vertelt initiatiefnemer Niels Wallin. "Bij de start was FYTO als shop-in-shop gevestigd in een franchiseformule van een wijnwinkel. Deze franchiseformule is er mee gestopt en wij gaan onder de naam For Your Taste Only een doorstart maken vanaf 1 april 2015. Hierdoor wordt het assortiment van FYTO fors uitgebreid."



Niels geeft aan dat FYTO vanaf 1 april naast ruim 160 soorten biologische kazen en 250 soorten biologische wijn ook een verse biologische notenbranderij in het pand te vinden zal zijn. "Daarnaast hebben we 16 soorten biologische ciders, diverse biologische bieren, sappen, jams, pesto's, chutney's, honing en andere delicatessen in het assortiment."



Op zaterdag 28 maart zal FYTO officieel heropend worden. Naast de officiƫle heropening is er vanaf 16:00 uur een borrel, met uiteraard nootjes en kaasjes. "Hiervan kunnen onze gasten proeven onder het genot van live Bluesmuziek. Ook is er een menuutje met 3 miniburgers, verse patat, mayonaise, coleslaw en een drankje naar keuze, voor maar 15 euro."
 


Ook in de nieuwe situatie blijft FYTO regelmatig proeverijen en andere evenementen organiseren. Zo organiseert FYTO op 10, 11 en 12 april bijvoorbeeld 'Kunst tussen de flessen', waar acht Amsterdamse kunstenaars hun werk tonen, variƫrend van glas-, schilder- en beeldenkunst. Niels: "Tijdens dit evenement worden heerlijke kaas/wijncombinaties aangeboden en op zaterdag 11 april is er een demo van de nieuwe kaasfondue 'Kaas in het Bakkie'. En men kan er diverse biologische broodjes en soep kopen."

Voor meer informatie:

Niels Wallin
For Your Taste Only
Maasstraat 118
1078 HN Amsterdam
06 21235035
info@foryourtasteonly.nl
www.foryourtasteonly.nl