Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 maart in RTL4-programma 'Woontips'

Nocciolo perziksteen: duurzame en onderhoudsvrije bodembedekker

Nocciolo uit Marijenkampen heeft onlangs, na een testperiode van tien jaar, de perziksteen als bodembedekker geïntroduceerd in Nederland. De perziksteen is de hardhouten kern van de perzik. Door de structuur ligt het product zeker 25 jaar en is het geschikt voor alle tuindoeleinden, maar ook dakterrassen vanwege het lage gewicht.



Het dient als alternatief voor grind, houtsnippers, cacaodoppen en zeker ook voor bestrating. Daarnaast is het ook slakwerend en mede daardoor is het met geen van de bestaande producten te vergelijken. "Onder andere door de structuur kunnen we spreken van een natuurlijk en duurzaam en onderhoudsarm product. "Binnen een jaar na de introductie leveren wij nu ook al in België en Duitsland en binnenkort Engeland", vertelt Nelleke de Ligt van Nocciolo.



Kijk voor meer informatie over deze nieuwe en innovatieve manier van bodembedekking aanstaande zaterdag 21 maart om 16:00 uur naar het RTL4-programma 'Woontips'.

Indien deze tijd u niet schikt is maandag 23 maart 13:30 uur de herhaling en anders is er nog uitzending gemist op www.rtlxl.nl. En na de uitzending zal de video ook op de website van Nocciolo komen te staan.



Nocciolo staat ook met regelmaat op beurzen om het product 'live' te laten zien, zoals op 28 maart tijdens H'eerlijk Groen in Boskoop.

Voor meer informatie:

Nelleke de Ligt
Nocciolo
Heideveldsweg 1
8339 SN Marijenkampen
06 55405370
info@nocciolo.nl
www.nocciolo.nl
Publicatiedatum: