Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Real Dealz verandert in Groenvoer

In maart 2015 is het duurzame actieplatform Real Dealz veranderd in Groenvoer. De website staat nu volledig in het teken van recensies en artikelen over duurzaamheid. Er is aandacht voor biologische producten, groene hotspots, vegetarische voeding en sociaal ondernemen.

Real Dealz werd in 2011 opgericht en was toen nog puur gericht op duurzame actieproducten. Anderhalf jaar later werd de site uitgebreid met recensies en veganistische recepten. Oprichter en hoofdredacteur Rogier Charles vind het nu echter tijd voor een fris en positief geluid in het huidige aanbod van 'groene' blogs en platforms. Het regelen van actieproducten stond dat te veel in de weg en er werd gekozen voor een nieuwe koers. In plaats van alleen informeren, wil Rogier mensen ook inspireren en motiveren om de handen uit de mouwen te steken voor een betere wereld.



Vanwege het nieuwe concept, is er gekozen voor een nieuwe naam. Deze is met opzet Nederlands en humoristisch om het onderscheidend vermogen duidelijk te maken.

Wat is gebleven, zijn de inmiddels meer dan 80 recensies over plekken en producten met een duurzame of sociale achtergrond. Op de nieuwe site zijn deze aangevuld met artikelen, columns en tips die één ding gemeen hebben: de focus op bewust leven in een groene wereld.

Groenvoer is een 100% onafhankelijk platform en wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Voor meer informatie: www.groenvoer.net
Publicatiedatum: