Zoeken naar biologisch op de Bakkersvak
Biojournaal maakte een fotoreportage van het biologische aanbod op de Bakkersvak.
Klik hier om deze reportage te bekijken.
De beurs trok ongeveer 7.000 bezoekers, dit is vrijwel gelijk aan vorig jaar. Corine Smits, Marketing Event Manager bij beursorganisator Easyfairs, vertelt waarom ervoor gekozen is om een vers- en biomarkt op te zetten: "Steeds meer mensen zien de voordelen in van biologische producten. De manier van telen spreekt ze aan en daarbij ook de veel rijkere smaak die de producten hebben. Mensen stellen bovendien hogere eisen aan de kwaliteit en de afkomst van hun eten dan voorheen, waardoor ook verse producten steeds meer gewenst zijn. Ook de bakkerijsector merkt dit op. Maar liefst 65% van de bezoekers aan Bakkersvak heeft aangegeven op zoek te zijn naar verse producten. Ze zijn op zoek naar exclusiviteit en willen graag met uw hulp hun klanten optimaal voorzien in hun wensen en behoeften. Dit is de reden dat er een vers- en biomarkt was op Bakkersvak."
Bij Bommels Conserven konden de bezoekers proeven van de biologische chocolade van 'Seed and Bean', Rechtsboven toont Els van Strien van de gelijknamige banketbakkerij de biologische koekjes uit het assortiment. Linksonder het veelzijdige biologische broodaanbod van Odenwald Organic Bakery en op de foto rechtsonder Edwin Crombags met de biologische grondstoffen van Ecomel op de Vers- en biomarkt.
Klik hier voor meer informatie over de Bakkersvak.