Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heerelijk & Lokaal gaat boerenproducten met bakfiets bezorgen

Sinds eind februari is de website www.heerelijkenlokaal.nl online. Dit is een initiatief van Marco Heere. Marco verkoopt via de website allerlei 'Heerelijkheden'. Hij wil alle producten direct vanaf de boer bij de mensen thuis gaan brengen, met de bakfiets. Dit meldt Dichtbij.nl-Amstelland. Biologische boer Chris Kempenaar is één van de vaste leveranciers. Op de website staat dat Heerelijk & Lokaal vanaf 16 maart geopend zal zijn.

Het gaat om producten die te vinden zijn in een straal van 15 kilometer rond Kudelstaart. De doelstelling van Marco is om de mensen te laten ontdekken wat er allemaal te koop is in de naaste omgeving. Hij geeft in het artikel ook nog wat meer toelichting op zijn leveranciers: "De biologische boer Chris Kempenaar bijvoorbeeld, die in de polder tussen Bilderdam en Leimuiden zit. Als ik daar kom zit ik aan tafel in een boerenbedrijf, waar achter de kantine de trekker staat en je aan de ander kant de varkens ziet. Maar bij de Moyee koffie krijgt je het Amsterdam-Zuid gevoel; mannen met grote baarden die 29 bakken koffie op een dag drinken. Een groter verschil als tussen die twee leveranciers bestaat niet. Zij importeren koffie uit Ethiopië, die ter plaatse gebrand wordt en waar de lokale bevolking ook profijt van heeft. Een FairChain product; de hele keten wordt gecontroleerd."



Qua doelgroep mikt Marco op 'mensen die geloven in duurzaam eten en drinken en geïnteresseerd zijn in biologische producten'. Volgens hem ligt het prijsniveau tussen EkoPlaza en Albert Heijn. "Niet daarboven, soms ben ik zelfs goedkoper."

Op de website www.heerelijkenlokaal.nl staan de drijfveren van Marco beschreven en hoe het in de praktijk werkt. "De webshop is nog in ontwikkeling, die is over een paar weken live."

Klik hier
voor het complete artikel van Dichtbij.nl.

Bron: Dichtbij.nl-Amstelland
Publicatiedatum: