Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groene Weg Rotterdam viert 20-jarig bestaan

Slager Theo Pronk van De Groene Weg slagerij Rotterdam vier dit jaar samen met zijn team én klanten het 20-jarige jubileum van zijn winkel. De slagerij aan de Mariniersweg die in die jaren al vele vakprijzen en nominaties in de wacht sleepte, behaalt hiermee opnieuw een mooie mijlpaal. Het hele jaar 2015 staat in het teken van feest. Vanaf februari profiteren klanten van de eerste jubileumacties en worden zij 5 weken lang getrakteerd op leuke activiteiten en heel veel voordeel.


Voor 't goede leven

De Groene Weg slagerij Rotterdam is al 20 jaar dé winkel voor 't goede leven. Theo Pronk en zijn team laten klanten dagelijks genieten van 100% biologische lekkernijen. In de kwaliteitsslagerij in de zogeheten 'Groene Passage' in hartje Rotterdam komen traditionele smaak en modern ambacht samen. Daarmee heeft de slagerij al vele vakprijzen, titels en nominaties in de wacht gesleept. Een aantal gerenommeerde productprijzen en bijvoorbeeld de prestigieuze titel 'Meester Worstmaker' die zowel Theo als medewerkster Deborah dragen. En dat is bijzonder.

"Ons vlees is 100% biologisch. Het komt uit een gesloten keten. Daarin werken we echt samen met onze eigen veehouders en vleesverwerkers. Zo weten we precies waar ons vlees vandaan komt en wat ermee gebeurt, van boer tot bord. Onze dieren krijgen de rust en ruimte om op een natuurlijke manier op te groeien. Met goede voeding en zonder onnodige bestrijdings- en geneesmiddelen. Dat proef je aan de natuurlijke smaak. In onze moderne slagerij maken we daar met liefde voor het ambacht volgens traditionele recepturen en bereidingswijzen al 20 jaar de allerlekkerste vleesspecialiteiten van, zoals ons bekend stoofvlees, sucade, De Lekkerste spare ribs van Rotterdam, vleeswaren, rookworst en diverse unieke specialiteiten", aldus Theo. De slagerij levert ook zijn biologische producten aan vele restaurant, cateringbedrijven, festivals en De Groene Weg vestiging in De Markthal.


Feestmaand februari

De hele maand februari staat bij de slagerij in het teken van feest. Klanten profiteren van spectaculaire voordeelacties en leuke activiteiten. In de week van 2 tot en met 7 februari is in de winkel 'De lekkerste tas van Rotterdam' verkrijgbaar. Een tas vol lekkernijen van 30 euro voor slechts 20 euro. In de 4 weken die daarop volgen trakteert de slagerij elke week op meerdere voordelige aanbiedingen én sparen klanten middels een strippenkaart voor een gratis grillworst. Bovendien worden in de winkel regelmatig lekkere proeverijen en demonstraties georganiseerd. "We vieren het feest graag samen met onze klanten. Zo komt Chefkok Ton Boer op vrijdag 6 februari en zaterdag 7 februari in de slagerij kook workshops geven. Iedereen is dan ook uitgenodigd om te genieten van onze acties en traktaties", besluit Theo.

Voor meer informatie: rotterdam@degroeneweg.nl
Publicatiedatum: