Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
29 en 30 januari

Webinar: 'Maak je duurzame locatie online supergoed vindbaar!'

Er zijn steeds meer interessante duurzame locaties, zoals biologische restaurants, landwinkels, duurzame hotels en vergaderplekken, bed & breakfasts, natuurvoedingswinkels en andere winkels met fairtrade en biologische producten. Maar het is valt niet altijd mee om deze locaties op het internet vinden.

Adrieke de Kraker van MVO Factor vindt dat ondernemers van dergelijke locaties er veel meer aan kunnen doen om zich te onderscheiden en online goed vindbaar te worden. Zeker nu er steeds meer consumenten en potentiële bezoekers naar ze op zoek gaan.

"Duurzame ondernemers laten nog veel kansen liggen om zich online en op social media te profileren", aldus Adrieke. "De kracht van social media wordt daarbij nog te veel onderschat, het is de kunst om ánderen over je duurzame locatie te laten vertellen."



Voor deze groep ondernemers organiseert Adrieke de Kraker, oprichter van MVO Factor, dan ook op donderdag 29 januari 2015 om 20:00 uur én op vrijdag 30 januari 2015 om 12:00 uur een gratis live webinar 'Maak je duurzame locatie online supergoed vindbaar!'. Zij deelt tijdens dit webinar haar eye-openers over online vindbaarheid, zodat de deelnemers met hun duurzame locatie ook online beter vindbaar worden, hun naamsbekendheid vergroten en meer klanten en bezoekers aantrekken.

Dit live webinar wordt gratis aangeboden door MVO Factor.

Datum:
  • donderdag, 29 januari 2015, 20:00–21:00 uur
  • vrijdag, 30 januari 2015, 12:00–13:00 uur
Plaats: online
Prijs: gratis
Aanmelden: via de website: www.mvofactor.nl/webina.
Publicatiedatum: