Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Programma Demeterplein Bio-beurs compleet

Laat je tijdens de Bio-beurs inspireren in workshop, debat en bodemspreekuren op het Demeterplein. Er is een doorlopend inhoudelijk programma over 'levende bodems' samengesteld. Met onder meer levensgrote bodemprofielen en een bodemlaboratorium waarin u van alles kunt zien, ruiken en beleven wat betreft bodemstructuur en bodemleven is het Demeter plein een interessante leer en ontmoetingsplaats over 'levende bodems' als basis van een gezond landbouwsysteem.

U kunt ter plekke in het bodemlab ook de actieve organische stof van uw bodem laten meten. Vijftig gram grond meenemen is voldoende (liefst thuis al even gedroogd). Verder is er zowel op het Demeterplein als via workshops een uitgebreid inhoudelijk programma met bodemspreekuren en rondleidingen. Klik hier voor het programma.



Het Demeter-plein is een samenwerking tussen Stichting Demeter, de BD-Vereniging, Warmonderhof en wordt mede mogelijk gemaakt door EkoPlaza, Estafette Odin, Landgilde, Landgoed Kraaybeekerhof en Stichting Grondbeheer.

Klik hier om naar de facebookpagina te gaan.

Voor meer informatie: Loes van Loenen, Bert van Ruitenbeek of Ruud Hendriks.
Publicatiedatum: