Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-Beurs 2015:

Natrada toont proefopstelling voor Organic Wine Concept

Ook Natrada staat op de Bio-Beurs in Zwolle. Bezoek stand A.111 en ontmoet de wijnmakers achter de wijnen van het Organic Wine Concept. Op woensdag en donderdag zullen Manuel Engelhard van Weingut Engelhard (Rheinhessen, Duitsland) en Kathrin Schreiner van Weingut Sonnemulde (Burgenland, Oostenrijk) hun wijnen laten proeven.

Al meer dan 30 Organic Wine Concept partners hebben de top 25 van het assortiment in hun winkel staan en profiteren van de optimale mix tussen rood, wit, rosé en mousserend in een uitgebalanceerd assortiment uit Spanje, Italië Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland.

Mocht u overwegen ook Organic Wine Concept partner te worden, en zorgvuldig geselecteerde biologische wijnen, met minder tussenhandel en optimale prijs/kwaliteit verhouding willen opnemen in uw winkel, loop dan even langs bij Natrada. Natrada zet een proefopstelling van het assortiment neer op haar stand.

Tot slot zet Natrada ook een proefopstelling van een palletactie biologische Mureda Drágora wijnen neer. Biologische wijn die meermalen bekroond zijn (rood kreeg recentelijk nog 4 sterren van de 5 in Perswijn magazine en ook Nicolaas Kleij (Omfietswijngids) en Hamersma (de Grote Hamersma) wisten de Mureda wijnen te waarderen) én… een consumentenprijs van 3,99 euro en drie voor 10 euro.
 
Kom langs voor een goed glas wijn. Tot ziens op stand A.111.

Voor meer informatie:

Natrada
Dijkgraafweg 60
7336 AT Apeldoorn
055 5337799
Fax: 055 5331160
informatie@natrada.nl
www.natrada.nl
Publicatiedatum: