Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioFach 2015: 7 exposanten in 'Food from Finland'-stand

Het bio-segment in Finland groeit jaarlijks. Op de komende BioFach, die van 11 tot en met 14 februari 2015 in het Duitse Neurenberg plaatsvindt, zullen zeven Finse exposanten in de Finse stand vertegenwoordigd zijn, die door Finpro georganiseerd wordt.

Onder de vlag van 'Food from Finland' worden op 88 m² niet alleen maar havervlokken en bessen gepresenteerd, maar ook kazen, broodbeleg, aardappelzetmeel, muesli's, ontbijtgranen, kippenvlees en speciaal brood. Topkok Kim Palhus zal bij de stand Finse specialiteiten bereiden voor beursbezoekers die geïnteresseerd zijn in de Finse keuken, meldt de Duitse website bio-markt.info.

Het hoofdproduct uit Finland uit de biologische sector is haver, die een bijzonder goede kwaliteit en een hoge oogstopbrengst ontwikkelt in de koele zomers van het land met de bijzonder lage temperaturen. Maar niet alleen haver, ook tarwe en rogge spelen een belangrijke rol in Finland. Finnen eten zeer veel traditioneel gebakken zuurdesem roggebrood. Uit deze drie graansoorten maken biologische producenten een veelvoud aan goede bakkerijproducten en viennoiserie.

Voor meer informatie: www.organic-finland.com
Publicatiedatum: