Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mariënwaerdt breidt natuurlijk gezoete productlijn uit

Heerlijkheid Mariënwaerdt lanceerde eerder een chutney en twee vruchtenspreads zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Deze producten zijn gezoet met appel. Dat is niet alleen heel lekker, maar scheelt ook flink in de calorieën. Wie bewust omgaat met zijn suikerinname heeft nu nog meer keuze in het Mariënwaerdtassortiment.

Het landgoed introduceert tijdens de Bio-beurs, dé biologische vakbeurs in Zwolle op 21 en 22 januari, namelijk twee nieuwe spreads: Aardbeien Vruchtenspread en Rode & Zwarte bessen Vruchtenspread. Beide zijn gezoet met appel en zijn heerlijk voor dagelijks gebruik op de boterham, door de yoghurt of voor gebruik in taart, cake en andere baksels. De natuurlijk gezoete productlijn van Heerlijkheid Mariënwaerdt bestaat nu uit:
  • Mango Chutney
  • Rabarber Aardbeien Vruchtenspread
  • Bessen Frambozen Vruchtenspread
  • Aardbeien Vruchtenspread
  • Rode & Zwarte bessen Vruchtenspread

Heerlijkheid Mariënwaerdt staat op de Bio-beurs op stand C162.
 

Over Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van ruim 900 hectare in het hart van de Betuwe. Dit openluchtmuseum van het rivierengebied trekt vele fietsers, wandelaars en bezoekers van evenementen zoals de Landgoedfair. De akkerbouw en veeteelt op het landgoed gebeuren biologisch en dat is te proeven in de heerlijke delicatessen naar oud-Mariënwaerdtse recepten: jams, marmelades, vruchtenspreads, chutneys, sappen, kazen, sauzen en curds.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl/landgoedproducten
Publicatiedatum: