Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe webshop van SD Trading is live

Tableware.bio: Duurzaam, biologisch en ecologisch geproduceerd wegwerpservies

Een kinderfeestje, een picknick in het park, een gezellige barbecue of je eigen verjaardag; het begint allemaal in de keuken. Na uren van noeste arbeid wil je natuurlijk wel dat jouw gasten verbijsterd toekijken wanneer het eten wordt opgediend. Maar hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Wat voor tafelgerei past het best bij jouw gerechten? Heb je eigenlijk wel voldoende borden om al die gasten te voorzien? En hoe krijg je al het servies op locatie?



Tableware.bio heeft een passende oplossing voor al deze uitdagingen. Op deze online shop voor wegwerpservies bestel je met het grootste gemak volledig duurzaam servies. Geen lelijk, slap, doorbuigend plastic wegwerpservies meer; op Tableware.bio vind je uitsluitend mooi, praktisch en sterk wegwerpservies.



Op Tableware.bio vind je wegwerpservies met een ongeëvenaard design. Alle producten zijn gemaakt van 100% biologische materialen; bamboe, bagasse (suikerrietpulp), palmbladeren of Aspenhout. Ook worden er op Tableware.bio speciale sets aangeboden die met zorg zijn samengesteld voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken.



Al je harde werk zal worden beloond, want het prachtige wegwerpservies van Tableware.bio tovert elk gerecht om in een culinair meesterwerk. De logistiek wordt ook een fluitje van een cent met deze compact verpakte producten en sets; genoeg servies om de hele buurt te voorzien past gemakkelijk op de passagiersstoel of de bagagedrager van je fiets. En het beste komt nog. Aan het einde van je evenement, na de stress van de voorbereidingen en het feesten wil je het liefst op de bank ploffen om uit te rusten. Het laatste wat je dan nog wilt doen is terug de keuken in gaan voor de afwas… Met de producten van Tableware.bio is afwas verleden tijd. Het duurzame en biologisch afbreekbare servies kun je na gebruik namelijk met een gerust hart in de groenbak gooien.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: