Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Streektafel: Unieke tas met korting op streekproducten

Op zaterdag 13 december 2014 vanaf 9:30 uur krijgen klanten op de Smaak van de Streek extra voordeel met een Streeftafel CadeauTas. Maar liefst 18 deelnemers op de markt bieden producten met korting aan op vertoon van deze bijzondere streektas, die voor zes euro verkrijgbaar is op de Smaak van de Streek markt.

Bij aankoop zit het Salt Magazine ter waarde van 5 euro al in de tas als extraatje van Streektafel voor de eerste 350 klanten. Kom lekker vroeg naar de markt, want op=op. Met de tas verbindt Streeftafel ondernemers, consumenten en bedrijven met diverse activiteiten om te ontdekken, beleven en te ervaren wat er in de streek wordt gemaakt. Met de Streektafel CadeauTas geeft zij een extra impuls door consumenten een uniek eigen cadeau samen te stellen.



We hebben de hele wereld binnen handbereik, maar ken je de wereld dichtbij op het gebied van gezond, vers en lekker eten uit de streek? Op de markt staan (lokale) ondernemers met de lekkerste kazen, gezond vlees, groente en fruit en andere heerlijke versnaperingen.

Klik hier voor de deelnemers.
Publicatiedatum: