Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 oktober:

Hernieuwde versie van 'Kees aan het spit' bij De Horsterhof

Op 4 oktober aanstaande komt er op biologisch-dynamische boerderij De Horsterhof een hernieuwde versie van 'kees aan het spit' met een andere vorm en andere insteek. Het idee is om met zijn allen samen te eten en te genieten van het varkensvlees en andere vegetarische gerechten. Dit op de boerderij aan de Horsterstraat 1 in Duiven.

Op de website www.horsterhof.nl staat de volgende toelichting:

Wij vinden het leuk als er veel mensen op het erf zijn om een gezellige dag te maken en lekker te kunnen eten. Alle opbrengsten van deze dag gaan naar Stichting de Horsterhof. Stichting de Horsterhof heeft alle landbouwgrond in beheer waar wij als boeren op telen. Hiervoor betaalt C.V. de Horsterhof (wij dus) elk jaar een vergoeding voor het gebruik van deze grond. Deze vergoeding blijft relatief laag omdat de Stichting deze grond in haar bezit heeft, zodat wij en anderen in de toekomst ook nog kunnen blijven boeren. Zou dit systeem er niet zijn, dan wordt de prijs van grond heel snel heel duur, opgejaagd door diverse mogelijkheden van onze locatie. Anna (oprichtster van de Horsterhof) heeft jaren geleden de grond op deze manier uit de markt gehaald en dat is geweldig! De Horsterhof stelt gratis het varken en alle benodigde groente ter beschikking voor deze dag en Casper van Konings Keuken rekent niets voor zijn arbeid om deze dag te organiseren. Zo dragen we met zijn allen bij aan de mogelijkheid van dit boerenbedrijf. Mocht u zin hebben om deel te nemen op 4 oktober? U kunt in de uitnodiging zien hoe u zich kunt aanmelden. Hopelijk tot snel!

Voor meer informatie: www.horsterhof.nl


Publicatiedatum: