Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maak kennis met Zuiver Zuivel tijdens 'het biologische weekend' 21 en 22 juni

Het weekend van 21 en 22 juni kun je Zuiver Zuivel op verschillende plaatsen terugvinden in Nederland. Zo kun men tijdens de Lekker naar de Boer dagen verschillende veehouders bezoeken. Klik hier voor de lijst met deelnemende veehouders. Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij; luister zo naar het verhaal van de boer, proef diverse Zuiver Zuivel producten en zullen er verschillende kinderactiviteiten aanwezig zijn. Denk bij de kinderactiviteiten aan je eigen boter schudden, een koeienmasker knippen of van een melkpak een portemonnee maken. In totaal doen er 16 veehouders van Zuiver Zuivel mee.



Naast de Lekker naar de Boer-dagen zal Zuiver Zuivel ook aanwezig zijn op het EkoTown festival wat wordt gehouden in het Amsterdamse bos. Zuiver Zuivel zal hier met een smoothie bar staan. Hier kan men de lekkerste smoothies proeven en daarnaast ook kennis maken met diverse veehouders die aanwezig zullen zijn.



Kom dus langs bij één van de vele mogelijkheden om kennis te maken met het verhaal achter de heerlijke zuivelproducten van Zuiver Zuivel.

Voor meer informatie: www.zuiverzuivel.nl
Publicatiedatum: