Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tafelloper aangeboden aan de Paus

Laat je verrassen door Pure Jute op de BioVak

Dat pure, eerlijke producten steeds meer aandacht krijgen blijkt wel uit de belangstelling voor Pure Jute. Niet alleen het product, maar juist het bewust worden en het in gesprek raken met elkaar over een respectvolle leefomgeving voor mens, dier en natuur is één van de belangrijkste drijfveren om met ons in gesprek te gaan.

Natuurlijke verpakkingen voor uw biologische producten

Voor zowel grote retailbedrijven als startende ondernemers ontwikkelt Pure Jute geheel op maat gemaakte producten en innovatieve oplossingen. Denk onder andere aan tassen en verpakkingen. Maak vrijblijvend een afspraak in de showroom om te ontdekken wat Pure Jute voor uw bedrijf kan betekenen.


Pure Jute internationaal

Pure Jute is inmiddels uit haar kinderschoenen gegroeid en vindt haar weg in internationale betrekkingen. Diverse Nederlandse Ambassades zetten duurzame Holland designtassen in van Pure Jute. Hiermee laat Pure Jute zien dat transparantie in de keten zeker mogelijk is en dit door bedrijven ingezet kan worden als positieve uiting. Het recht op een veilige, schone leefomgeving voor iedereen moet worden beschermd door internationale samenwerking.

BioVak 2014

Het jaar 2014 start voor Pure Jute met de BioVak. Dit jaar verwacht Désirée Rasenberg weer een flinke toeloop in de stand. "Je kunt ons vinden in stand DF.299. Welkom en laat je verrassen door onze producten van jute, juco en biologisch katoen!"

BioFach 2014

Bezoekt u BioFach 2014 in Neurenberg? Pure Jute staat als nieuwkomer met een grote verrassing in hal 5 in het Holland Paviljoen (stand 203). Dit is zeker een bezoek waard!

Paus Franciscus en Pure Jute als Social Enterprise

Tot de meest besproken personen van 2013 behoort Paus Franciscus. Hij plaatst zich in het middelpunt van grote discussies van dit moment over onder andere welvaart en armoede, eerlijkheid en gerechtigheid, transparantie, moderniteit en globalisering. Het tijdschrift TIME heeft hem zelfs uitgeroepen tot 'persoon van het jaar 2013'. Pure Jute heeft een speciale Franciscus tafelloper gemaakt in opdracht voor de Adventsactie om extra aandacht te vragen voor de waarden waar Franciscus van Assisi én Pure Jute voor staan. In december jongstleden is één van deze tafellopers persoonlijk aangeboden aan de Paus.



Pure Jute is de Social Enterprise van 2getherforNature Foundation.

Wil u Pure Jute volgen? Kijk op Twitter @purejute, www.purejute.com of bezoek de blog van Pure Jute: Purejute.blogspot.nl
Publicatiedatum: